|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Ne możeš vjerovati. FB admin LD grupe pa da ne zna neke osnovne stvari. Pa to je čista logika.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.832 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Koliko vidim, moderator je grupe na FB i ujedno diler LD-a za sjevernu Ameriku. Čitam kako je dao savjet na pitanje od jednog člana, a odgovor je ovo što sam printscreenao. Uputio sam ga da nije u pravu i da u manualu piše drugačije ali ga se to očito nije dojmilo
Serija G2 ima dobra rješenja za proslijeđivanje signala. Ovisno o poziciji STEREO-MONO moda, preko izlaza Sistem Out možemo poslati oba signala ili samo jedan (R). Preko Sub Out izlaza šaljemo signal u dodatni aktivni bas. Ovime su moguće razne kombinacije, od svirke na samo jedan stup do povezivanja više njih ovisno o potrebi. Ugostitelji su često "sposobni" napraviti iznenađenje pa postaviti glazbu na "najljepše mjesto" u sali. Razumijem da ih nije previše briga za nas muičare ali zašto uvijek moramo biti u nekom kutu? I onda kad naguraju stolove s gostima na binu kao što sam imao slučaj u subotu ... Na sreću, Maui zvučnike "ne smeta" gdje se nalaze, mikrofonija gotovo da ne postoji, a spomenuti načini povezivanja olakšavaju postavljanje na pozicije koje nisu uobičajene. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
Kako je tebi bilo kada su oba stupa sa jedne (desne) strane...a da.. sjećam se da si spomenuo da koristiš "u uho"!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.832 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
IE koristim rijetko i samo u prilikama kad ne mogu dobro čuti ono što izlazi iz zvučnika. Nisam ih koristio niti ovog puta, a nije mi uopće smetalo što su obje kutije s desne strane. Čuo sam se odlično i imao sam dobar sound u sali.
Na sreću, postoji garderobni ormar za odlaganje kaputa pa ih nisu vješali na "moje stalke".
|
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | Landison (20.05.2019) |
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|