|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Harmonizeri Da zvučite kao hor... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
kako bi shvatio razliku između MIDI i AUDIO priključaka moraš znati što je MIDI a što AUDIO. Ovo što je na gornjim slikama nema veze jedno sa drugim i to ne bi radilo u tvjem slučaju. Ako razumiješ engleski, pročitaj više o tome na donjem linku (ako mi admini dozvole objaviti link.)
https://www.audiomasterclass.com/new...audio-and-midi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
aha, hvala na pojašnjenju, sad mi je jasnije što se tiče razlike midi i audio, no znači u svakom slučaju onda ne bih mogao tu pedalu koristit na klavijaturi kad nema taj midi ulaz, šteta...
Dodato: Sjetio sam se možda drugog načina kako bih to mogao izvesti, no ne znam da li se to može tako, imam uz pa80 i korg le, pa da li bih možda recimo mogao preko midi kabla poslati gitaru iz pratnje na korg le, pa onda iz njega ići van sa audio izlazom na out 1 ili 2 u vocalist, da li bi to funkcioniralo? Promijenjeno od Fekete (20.06.2019 u 13:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
U teoriji može ali je u praksi komplicirano. Kao prvo, ne bi mogao da koristiš programe na LE-u nego samo combi, jer u svakom tom combiju kojeg bi koristio, morati ćeš da odrediš track na kojem će biti gitara, pa onda svaki taj track u kombiju rutati na out 1 ili 2 i odrediti ulazni midi kanal...
Promijenjeno od Tomy (26.06.2019 u 13:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
Da onda bih imao dosta posla oko toga da to sve sredim, ali ipak ja programe baš i ne koristim, najviše pet šest ovih kombinacija za solaže i tako to, što onda i ne bi bilo toliko puno posla, kolega veliko ti hvala na pomoći
Dodato: još samo da pitam, kako se je pokazao taj TC HELICON VoiceTone H1 Vocal Harmony što se tiče narodnjačkih pjesamatj scala, vjerujem da za zabavno, rock i ostale stvari radi posao Promijenjeno od Fekete (27.06.2019 u 15:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|