|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
karticu se ne smije nikako vaditi dok klavijatura radi, moraš ju prvo ugasiti pa onda zamijenit karticu, ali onda moraš i učitati i taj drugi set sa floppy-a kad upališ klavijaturu, ali to je po meni glupo raditi usred svirke, pa meni je bolje da si nađeš neki set koji će ti odgovarati za sve ono što ti treba, uvijek možeš naći neki set koji ti donekle odgovara pa ga uradiš po svojoj mjeri ...
Dodato: što se tiče kartie ja bih ti bolje preporučio da kupiš ovu skuplju, metalnu, jer nisam nikad ni čuo da ima za pa80 neka plastična, a i ko zna koliko koliko će ti ta dugo raditi pa ćeš ponovo morat kupiti... Promijenjeno od Fekete (03.07.2019 u 17:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Fekete za ovaj koristan post: | yinnx (04.07.2019) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.12.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
A trenutno mi je set da se može svirati više manje sve što trebam. Ali kontam da je zgodno imati druge boje pri ruci a cijena kartice nije baš paprena da se ne može priuštiti. Možda bi bolje bilo da proučim malo ovaj software i složim si kako treba na jednu karticu sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
Po meni svakako bi ti bilo najbolje da si središ jedan tvoj set na kojem ćeš imati sve što ti treba, ja sam tako sebi složio stvari iz više setova i jako sam zadovoljan dobivenim, to je dosta posla ali kad jednom središ miran si.
Dodato: imaš tu na forumu podosta tema o tome kako se to radi pa malo pretraži teme i naći ćeš sve što ti treba Promijenjeno od Fekete (04.07.2019 u 11:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.12.2018
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pregledao sam već dosta stvari, slažem se da je najbolje sam slagati kako ti odgovara, znaš gdje ti se što nalazi.
Promijenjeno od Dell (08.07.2019 u 08:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|