|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.08.2019
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala Vam na odgovorima !
![]() Ovako, ja sam totalni laik sto se klavijature tice u sustini, i ne poznajem neke funkcije, nemojte se uvrijediti ili nesto s ovim sto cu da kazem ![]() Midi fajl u sustini znaci muzika/matrica ili ? Jer sto se ritma tice siguran sam da se i oni koji su vec fabricki tu mogu solidno iskoristiti. E sad, da li sam se zbunio ili ne.. @Tihotyros vec sam dosta postovao pregledao, uglavnom svi preporucuju PA 50 ili SD verziju, svidja mi se naravno. I uopste me nisi uvrijedio, vi ste ovdje uglavnom profi, ja ne znam da li cu da budem profi, ali zelio bi jednostavno da ponekad dusu odmorim svirajuci ![]() Jedan od "problema" je takodje, ja zivim u Njemackoj (Sad ce neko reci imas pare uzmi tyros haha), to nije problem, moze nesto da se uzme, ali eto za pocetak bi neku jeftiniju varijantu, a i uostalom zafrkano je da nadjem kod Svabe ista sto kod nas se koristi, jer Svabo to uglavnom kupuje djeci i onda prodaju kad djeca vise nece da sviraju ![]() Edit: I da, uopsteno je zeznuto da se nadje neka klavijatura ovdje (polovna naravno), kao sto rekoh, uglavnom bas svi prodaju te igracke... Dodato: Evo recimo za 80 eura mogu da uzmem solidnu polovnu psr e 403.. A za 100 psr e413.. Ne znam, sta vi mislite o tome? Citao sam za PA50, i koliko sam skontao na balkanu kosta oko 250 eura, a vamo gdje sam ja, nema je, ima u nekim djelovima njemacke i kosta oko 350-450, a pa50SD jos vise, i do 600 eura... Dodato: Tj, ako cu vec da dajem 600, pa dao bi onda jos vise i kupio nesto jos "bolje" .. ![]() Promijenjeno od Roxxc (05.08.2019 u 14:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|