|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Koji je to Tyros? Problem mi smrdi na Bad sektor na Hard discu.
To je dodatni razlog kupovine instrumenta s novijom tehnologijom koja ne koristi ovakav zastarjeli način pohrane. Vidim da je rasprava dobila pravi smisao pa ću je izdvojiti u novu temu. Isto tako vidim da sam jedini koji (za sada) preferira kupovinu SX-a ali nemojte se brinuti, nagovorit ću ja još ponekoga da mi se pridruži. ![]() Šalim se naravno, i maksimalno uvažavam različita mišljenja pogotovo kada dolaze od ljudi koji se dugo bave ovim poslom i imaju veliko iskustvo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]() Citat:
Da me neko ne razumije pogresno,sa T5 sam bio PREzadovoljan ali Genos je totalno nesto drugo na osnovu T5. SX-900 je na bazi Genosa napravljen I ako bude mogao interne/externe samplove da ima u jednom Custom voice-u onda ce sigurno sve pasati u njega sa GENOSA. Tipka je losija (pretpostavljam da je kao na PSR seriji) ali se vremenom covjek navikne pa je onda obratno problem kad se treba naviknuti na Tyrosovu ili Genosovu tipku. Sve u svemu moje licno misljenje izmedju SX900 I Tyros5 je SX-900. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tyros2 za ovaj koristan post: | casper (05.08.2019) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.01.2016
Downloads: 0
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Bogami Casper ja vrlo ozbiljno razmišljam o kupovini ove klavijature. Nisam te poslušao ako se sećaš prepar godina za S770 i mogu ti reći da sam se zeznuo. Samo ne ukapirah jesu li rešili na SX900 terce ili nisu?
![]() Promijenjeno od Teomida (09.08.2019 u 21:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|