Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 26.09.2019, 18:39   #1
lalamusic
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 03.09.2019
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
lalamusic ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Evo danas preuzeo svoj SX-700 u Euro-unitu. Namjerno nisam stavio prefiks PSR jer nakon nekoliko sati provedenih na njemu nekako mislim da je SX puno ozbiljnija sprava od svih Psr-a koje sam slušao do sada...😊 Dečki kažu da je ovo prvi isporučeni preko njih u RH pa se nadam da će moj kratki osvrt i oni koji će slijediti pomoći ljudima u odluci za kupnju.
U kolovozu sam temeljito isprobavao Korgove PA700 i PA1000 i hvala Bogu da sam prije uplate vidio najavu za Yamahinu novu SX seriju.
Nisam do sada imao iskustva sa aranžerima, ali u usporedbi sa Korgovim konkurentskim mid-range aranžerima SX700 zvuči znatno ozbiljnije.
Izrada- kvalitetna tvrda plastika i aluminij, gumeni gumbići izvrsno reagiraju i vidi se da nisu jeftine izrade. Touchscrren izvrsno reagira.
Tipka- ono što svi najviše očekuju: U međuvremenu sam probao tipku doduše izgašene PSR-ke s-970 i ono što mogu zaključiti je da me ova tipka puno više podsjeća na Tyros 3 koji sam probao ili čak Motif XS koji sam svirao nekoliko godina...
Toliko sad na prvo slušanje pa javim dojmove kad provedem vise vremena uz novu igračku...
lalamusic je offline   Reply With Quote
Star 26.09.2019, 18:42   #2
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Čestitam! Uživaj i javi se s novim dojmovima.
casper je offline   Reply With Quote
Star 26.09.2019, 20:48   #3
psr
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
psr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

lalamusic ja sam ovih dana probao sx700 i cekam da dodje sx900 da je vidim i meni se cini da je zvuk dosta dobar a izrada za klasu veca od psr, a sto se dirke tice ja sad ne znam kako se strucno koja zove i mozda je na tritonu starom i najgora ali nekako je meni meksa a to je vazno zbog trilera dok je ovo malo, meni bar na prvu deluje teza i cvrsca(verovatno kvalitetnija) i mozda za solo (kod narodnjaka) malo teza. A sve ostalo koliko sam video pa i taj tuch je meni super. Nek te u zdravlju sluzi i nemoj da te mrzi napisi ovih dana jos neke utiske siguran sam da dosta forumasa jedva ceka da cuje utiske. I da, kako za terce i da li ima da se nadje vec nesto po netu od semplova?
psr je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije