|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.09.2019
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Evo danas preuzeo svoj SX-700 u Euro-unitu. Namjerno nisam stavio prefiks PSR jer nakon nekoliko sati provedenih na njemu nekako mislim da je SX puno ozbiljnija sprava od svih Psr-a koje sam slušao do sada...😊 Dečki kažu da je ovo prvi isporučeni preko njih u RH pa se nadam da će moj kratki osvrt i oni koji će slijediti pomoći ljudima u odluci za kupnju.
U kolovozu sam temeljito isprobavao Korgove PA700 i PA1000 i hvala Bogu da sam prije uplate vidio najavu za Yamahinu novu SX seriju. Nisam do sada imao iskustva sa aranžerima, ali u usporedbi sa Korgovim konkurentskim mid-range aranžerima SX700 zvuči znatno ozbiljnije. Izrada- kvalitetna tvrda plastika i aluminij, gumeni gumbići izvrsno reagiraju i vidi se da nisu jeftine izrade. Touchscrren izvrsno reagira. Tipka- ono što svi najviše očekuju: U međuvremenu sam probao tipku doduše izgašene PSR-ke s-970 i ono što mogu zaključiti je da me ova tipka puno više podsjeća na Tyros 3 koji sam probao ili čak Motif XS koji sam svirao nekoliko godina... Toliko sad na prvo slušanje pa javim dojmove kad provedem vise vremena uz novu igračku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Čestitam! Uživaj i javi se s novim dojmovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
lalamusic ja sam ovih dana probao sx700 i cekam da dodje sx900 da je vidim i meni se cini da je zvuk dosta dobar a izrada za klasu veca od psr, a sto se dirke tice ja sad ne znam kako se strucno koja zove i mozda je na tritonu starom i najgora ali nekako je meni meksa a to je vazno zbog trilera dok je ovo malo, meni bar na prvu deluje teza i cvrsca(verovatno kvalitetnija) i mozda za solo (kod narodnjaka) malo teza. A sve ostalo koliko sam video pa i taj tuch je meni super. Nek te u zdravlju sluzi i nemoj da te mrzi napisi ovih dana jos neke utiske siguran sam da dosta forumasa jedva ceka da cuje utiske. I da, kako za terce i da li ima da se nadje vec nesto po netu od semplova?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|