|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ovo zadnje ne stoji.
Materijala za yamahu sad imas dovoljno,mozda to prije nije bio slucaj. Novih semplova, dobrih,ni za korg bas nema.Na kraju ,lako se konvertiraju za yamahu.Setova takodjer ima, malo se treba potruditi ako zelis besplatno da ih dobijes. Ako ces platiti,ima i toga... Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ako je kako treba nije problem da se plati. I treba neko ko se muci da sve poslozi kako treba i sklopi dobre semplove i terce i sve ostalo da naplati. Samo da nije preterana cena. Inace je sam kupio neke setove i imam po nesto ali kupio bih harmonike i terce, mozda neku ritam gitaru...ostalo imam sve, ako neko ima nesto tako neka se javi. I jedno pitanje da ne skrecemo sa teme, da li moze kad se postavi spoljni ekran (tablet) na sx900 da se preko njega i klavijaturom upravlja, npr menjaju stylovi, boje..fajlovi, ili se samo tekst ocitava i sve ono sto radimo na klavijaturi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
https://youtu.be/cEGcls25nqo Pozivanje registracija je isto tako moguće s "vanjskog ekrana",a s obzirom da se u registracijama može nalaziti sve ono što si spomenuo (style, voice, ...), onda je iovdje odgovor potvrdan. Može se. https://youtu.be/83KSbB5H-_8 |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | psr (26.09.2019) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|