|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Slusalice su extra. Bile. Sad radi samo jedan kanal ali opet se slabo cuje sto nije ni vazno idem sad da vidim neki jeftin aktivni zvucnik ako mogu da nadjem, ako moze bilo koji a da ne mora da je od Genosa i da mogu da sviram. Ubacio sam i novi abdejt i spojio instrument info 8driver nisam instalirao ne znam da li treba jeer vidim da YEM "vidi" Genosa i sad ubacujem onaj seto koji nisam mogo u S770 jer je nesto od internih boja Tyros serije, i da vidim kako ce u Genosu da se ponasa pa javljam
Dodato: Da dodam. Ko sto rece Tyros 2 ovo cudo sve cita. Dal je pravljeno od semplova internih il ovakvih i onakvih sve je ucitala bez ikakvih problema a opcija da mozes sam da stelujes efekte i sve ostalo i da sam sebi napravis instrument ili boju po zelji to je mnooooogo dobra fora. Pozdrav svima i verovatno cu Caspera da davim ovih dana ako negde zapne. Promijenjeno od psr (19.10.2019 u 12:37 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Spoji klavijaturu na nekakvu muzičku liniju koju sigurno imaš kod kuće.
Samo pitaj što ti nije jasno, vjerojatno će u odgovorima i ostali naći nešto što ih je interesiralo samo su se sramili pitat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.02.2019
Downloads: 269
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ocu hvala da si ziv izdrav. Sad prvo dva tri dana da uzivam u zvuku i posle krecem malo da je stelujem. Vec sam video sta ne znam...kako da uradim transpoze na midi fajlu, i ako sve drugo ima pa moze da se napravi da bude kao uzivo svirka ali to nisam video gde je i nema stop na sekvenceru, ali sad prvo stylove i semplove da izredjam jer sve se daleko bolje cuje nego na predhodnoj klavijaturi. U glavnom prezadovoljan sam soundom, i da naglasim ja sviram i one teske narodnjake pa i ako kazu korg je za narodnjake ja ovde ubacio zujalice od dx, extrima...to izlazi ko ludo
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
casper, genos, tyros, yamaha aranžer |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|