|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
Sve bi to bilo lepo da ti i ja pričamo negde u kafani ali ne možeš dovoditi kolege sa ovog foruma u zabludu. Možda je to tvoje iskustvo jer živiš u nekoj drugačijoj sredini nego ja ili neko drugi ali je to sve lepo uređeno zakonom i ti to ne možeš da izbegneš ako ti inspekcija dođe imao ja pet licenci ili ni jednu. Ja kažem za sebe kako je i većina muzičara koje poznajem i koji sviraju ima te "licence". Sad ako ti misliš da si ti pametan a mi glupi onda lepo ostavi broj ljudima ovde na forumu ako urade sve to što si rekao i ako upadnu u problem da mogu da te kontaktiraju da im bolje objasniš kako da se izvuku iz problema koji su sebi napravili.
Kako god. Ja ne mislim za sebe da sam glup i naivan a mislim ni da more mojih kolega i prijatelja muzičara sa licencom, potvrdom ili uverenjem nisu isto tako ni glupi ni neobrazovani ni naivni. U svakom slučaju ako nekog ko se direktno bavi time ima ovde na forumu bilo bi dobro da se uključi i da stavimo tačku na ovu temu jer sutra kad neko popase problem neće mu baš puno vredeti što je čitao savete sa foruma. Jedan od dokumenata koji treba pročitati je i "POSEBAN KOLEKTIVNI UGOVOR ZA RADNO ANGAŽOVANJE ESTRADNO MUZIČKIH UMETNIKA I IZVOĐAČA U UGOSTITELJSTVU" Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.12.2016
Mjesto: Beograd
Godina: 58
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 34 puta u 33 Postova
Instrumenti: klavijature, harmonika
![]() |
![]() Citat:
Jel si cuo da je neko nekada bio kaznjen jer nema licencu ? Ja nisam ali voleo bih da cujem pa mi reci ali nemoj ono tipa " e sad pocinje ozbiljno, sad ces da vidis" jer te price slusam godinama. A i imam neki glup osecaj da radis za neki sindikat i da ti je u cilju da sto vise kolega nagovoris da kupe licence ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|