|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
Kasniš, odavno smo ‘Subscribe’. 😀
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.833 puta u 1.364 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Hvala vam momci na riječima podrške, zadovoljstvo mi je kad mogu pomoći.
Na svom kanalu sam ozbiljno počeo raditi tek prije godinu dana, prije toga sam o istim ili sličnim stvarima ispisao cijeli roman ovdje na forumu. Ipak, YT ima sasvim drugu dimenziju jer video ima drugačiji efekat od pisanog oblika. Ne nužno bolji, ali je drugačiji. A usput se i zaradi neka para koja uvijek dobro dođe za đeparac. Audio Loopovi (lopovi ) su zanimljiva stvar. Ne koristim ih, meni to nije nešto tako udarno. Ovaj s videa je moj prvi i na žalost, ne znam kada ću ga moći testirati na bini. Možda će se pokazati kao dobar pa se nastavim "igrati" dalje u tom smjeru. Mislim da su talijani s Revolution Algorithm napravili dobar posao ali ... na osnovu njihovih promo klipova se ne vidi točno o koliko se materijala nalazi u onome što prodaju za 350 eura. Precizije, koliko traka svira u jednom ritmu i da li se iste trake koriste u različitim ritmovima. S druge strane, siguran sam da će vrlo brzo doći vrijeme da umjesto midi traka u Stylu sviraju audio loopovi pa će ovaj cjelokupan posao izgubiti smisao. Ali prvo da se riješimo ovog zla od korone pa da se opet popnemo na pozornicu i vratimo u normalno okruženje. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
to ti je fora od brme, brma gitarist je tako u DK , dk gitarist isto sve
|
|
|
#4 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.833 puta u 1.364 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Pratim kanal Roberta, svira pjesmu Stand by me, u potpisu navodi da surađuje s već spomenutim talijanima, Sample Creator. Na ovoj pjesmi koristi njihov materijal i tu se vidi i čuje ono što sam predpostavio. Možda će nekome odgovarati ovakav sound ali on je u odnosu na izvorni zvuk Yamahe toliko "nabijen" da je sasvim izgubio prirodnost. Meni to zvuči katastrofa, kao niskobuđetna yamaha od prije 20 godina.
Volio bih od vas čuti da li je to samo moj dojam ili se varam. https://youtu.be/xExrGJX1lH4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
|
Casperu, ti to odradjujes jako profesionalno, nevjerojatno dobro, super ti ide, nastavi dalje. Ali za mene kao prosjecnog korisnika je to sve malo komplicirano da bi krenuo ovako od 0, tj. vjerojatno bi se i posvetio tome ali posao, djeca, jednostavno ne ide. Zanimljivo je pogeldati ovakve klipove. Lajk i Sretan Bozic koji slave! Pozz
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| audio, gitara, loop, style, yamaha |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|