|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Moze! Ja sam koristio program na Androidu Midi commander. Uspeo sam da kontrolišem registracije u jednom folderu pa mi je to bilo malo ne praktično. Takođe pamti lokaciju registracije ne pamti samu registraciju kao preko Ipada. Pa u slučaju da ubaciš neku novu registraciju i promeniš niz, on menja te "pomerene" registracije. Inače jako brzo menja i ništa ne baguje. E sad da li ima neko rešenje da odabira i folder to nisam uspeo da provalim pa sam odustao. Jer mnogo mi konfuzno da mi sve registracije budu u jednom folderu i u slučaju da mi tablet ili tel zakažu, pa moram ručno, ko bi se snašao kad navikneš na drugi raspored. E sada da me pitaš kako sam to uradio morao bih da odvojim vremena i da se prisetim svega.. A vremena sada nemam, radim dva posla u jedva stižem da uradim ono osnovno na klavijaturi. Uglavnom mislim da sam sve to našao preko neta..
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Kod Genosa ide bez probema sa MIDI Commanderom ali nisam siguran da će Tyros5 to hendlati na isti način jer nisam probao. Uvijet je da uređaj s Androidom ima OTG.
https://youtu.be/vuf0vhejjKE?t=1085 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|