|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.11.2013
Mjesto: Sl. Brod
Downloads: 1001
Uploads: 17
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa600 ...Tr.
Interesi: informatika
![]() |
![]()
Ja sam iznio svoj stav i mišljenje, gledano za te novce što si napisao zbilja se ne može ništa kupiti.....svi mi koji smo naučili izvući iz same klavijature neki njen maksimum ....onda znamo da bez internih zvukova to nije to.....barem je moje mišljenje takvo.....
Mene su mnogi ovi mlađi znali iks puta upitati kako ste u ono vrijeme dolazili do setova ...nije bilo kompjutera....itd.... Njima je neshvatljivo to da neki zvukovi iz M1 ...T3 ...x3 ..,..i danas bolje izlaze nego na ovim novim ....kako je dx11 onako dobro zvučao.....e djeco moja sjedilo se danima za klavijaturom da bi se nešto i napravilo....i onda razmjene iz klavijature u klavijaturu midi kablom jedni drugima su pomagali...... A danas sastavi set od par setova i onda ga prodaje za 200..300 eura! Promijenjeno od tdamir66 (12.11.2023 u 19:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]()
Razumijem posve i slažem se.Šta znam valjda taj Medeli ima mogučnost da se interni zvukovi još pošteluju kako večinom na svim klaviaturama ali pitanje je koliko i kakav je maximum.Uostalom najviše debata je oko njegove cijene i dali vrijedi taj novac ili ne.Trenutno ne izgleda baš loše i ako medeli poboljša generatore zvuka možda opet ukrade od nekih drugih modela mogao bi postati jaka konkurenca mnogim proizvođačima to je bilo moje mišljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.11.2013
Mjesto: Sl. Brod
Downloads: 1001
Uploads: 17
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa600 ...Tr.
Interesi: informatika
![]() |
![]()
Flosarka;
Hvala Bogu da može oškrniti dio tržišta Korga i Yamahe....Roland i ne računam .....koliko klinaca i mlađi koji su već nešto i naučili gledaju da kupe neki aranžer sa što većom memorijom za semplove....a cijenom i memorijom to je AKX10... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
tdamir66
Da tačno tako.To sam baš hteo da kažem iz početka.Para koje košta taj AKX10 sigurno vrijedi za nezahtijevne potrošače a izgleda da je čak još bolji od nekih skupljih klavijatura poznatih firma na vrhuncu koje baš to koriste a kupci posle razočarani su u nulu.Naime sam znaš da neka klaviatura u srednjem rangu ne može biti ništa posebno pa makar bila ili ogromno skupa ili jeftina nema veze. Pa ko hoče da kupi srednju klasu za što više jeftine pare naravno izabrat če nešto što mu najviše odgovara i bit če zadovoljan. Danas više ljudi i traže nešto takvo više za svoju dušu kod kuče odnosno im je to hoby jer sa svirkama ionako nije više kako je nekada bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@flosarka i @tdamir66
Tema se odnosi na spor koji je Yamaha pokrenula protiv Medeli firme. Yamaha je spor dobila pa više nema smisla usporedba o kojoj vi pišete. Medeli u budućnosti ne bi smio prodavati instrument koji u sebi ima ritmove kompatibilne Yamahinima, a bez toga je njihov aranžer neupotrebljiv. Znajući tu činjenicu, potencijalni kupci mogu biti samo neupućeni ili oni koji trenutno traže neku igračku da zadovolje potrebe svirke na kratko vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
U redu razumjeli smo.Pa i nas dvojica skoro smo krenuli na spor šta je bolje a šta nije hahaha.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
copyright, medeli, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|