|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo, ja se vratio neki dan sa Vira. I tamo je loše po tom pitanju. Nekad je svaka četvrt imala neku muziku. Ove godine je bilo samo dvije za koje znam. Na jednoj terasi/restoranu one man band. Ima pa4x. Pušta samo fajlove i uopće nije važno koja je pjesma jer su tamo ljudi došli na večeru. Repertoar je uglavnom hrvatska zabavna glazba koja ja bila aktualna prije nekih 15-20 godina. Tu i tamo koja novija i svira(pušta) se malo glasnije od normalnog govora.
Drugo mjesto je jedan caffe bar gdje svira naš @vingula sa kolegom. Nisam bio kod njih pa ne mogu reći koji je repertoar. Samo znam da ne sviraju strano.Uostalom, on je tamo domaći pa neka me dopuni ako sam nešto propustio napisati. Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]()
Svirkama uživo očigledno več je vreme prošlo a pitaj boga šta je ustvari problem.Kakva 50 godišnjica a to jako malo godišnje a drugo više ništa.Ljudi se nekako povukli u sebe a gostioničari moraju sve prijavljivati i plačati a na kraju ponekad nema ni puno folka.Tako je bilo več dok sam bio u njemačkoj a sada izgleda i sve ostale zemlje zahvatila jednaka tužnost.Zato sam i prestao sa svirkama jer mi se ne isplati a zna se ima puno rada oko toga a naročito svi bi htjeli sve skoro đabe zato se ne isplati vuči opremu vamo tamo.
Nažalost vremena se jesu i još se promijenjaju sve na loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|