Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 04.07.2025, 01:15   #1
Tomy
Odomaćeni član

Tomy's Avatar

Registrovan/a dana: 05.06.2005
Mjesto: Cakovec
Downloads: 231
Uploads: 2
Rekao HVALA: 29
Zahvalili mu 86 puta u 82 Postova
Instrumenti: Yamaha GENOS2, Motif XS6, Korg PA800, ROYAL STANDARD Silvana II, Boss VE-500...
Interesi: Klavijature, Software, Web, PC...
Tomy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Tomy pošalji poruku preko ICQ messengera Tomy pošalji poruku preko MSN messengera Tomy pošalji poruku preko Yahoo! messengera Tomy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Baterija je nova i nema veze sa LCD-om. Baterija je za čuvanje samplova u RAM memoriji. O čemu ti to? Pitao sam za osjetljivost LCD-a a ne o samplovima, G70 i Genos2. Rekao mi je jedan majstor da je otišla samo touch folija a ne LCD. Kalibracija je napravljena. Ima u globalu za kalibraciju. Imam još i PA800. Na njemu se LCD potpuno drugačije ponaša. Reagira odmah čim ga lagano dodirneš, a na PA3X moraš udariti sa prstom ili pritisnuti sa noktom da odreagira. Prijatelju, preko 30 godina sam u tome znam što pitam i govorim.

Banovat će te administratori ako nastaviš pisati o onome što nema veze sa ovim pitanjem i ovom temom.

Promijenjeno od Tomy (04.07.2025 u 01:21 sati)
Tomy je offline   Reply With Quote
Star 04.07.2025, 01:19   #2
flosarka
Vredan član društva

flosarka's Avatar

Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
flosarka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Tomy Pokaži Post
Baterija je nova i nema veze sa LCD-om. Baterija je za čuvanje samplova u RAM memoriji. O čemu ti to? Pitao sam za osjetljivost LCD-a a ne o samplovima, G70 i Genos2. Banovat će te administratori ako nastaviš pisati o onome što nema veze sa ovim pitanjem i ovom temom.
Nisam nameravao tebi da odgovaram nego Oasys.
Ali da ti pojasnim da baterija nije samo za samplove zato nemoj da pišeš ono što neznaš.
I baš mene boli oko banovanja kao da mi je u životu potreban taj portal jadniče sa 30 godina znanja oko tih stvari a ovdje pitaš i tražiš pomoč.Nemoj učiti majstore zanata.hahahahaha.

Promijenjeno od flosarka (04.07.2025 u 01:26 sati)
flosarka je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:54

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije