Citat:
Originalno postovano od Tomy
Ja sam samo jasno pitao i želim isto tako jasan i konkretan odgovor. Ako znaš napiši ga jasno i otvoreno. U protivnom, nemoj niti ništa pisati ako ne želiš dati informacije. S time bi se složili i administratori, a i takav je forum.
Laku noć!
|
Usput sam došao ovamo jermi i na email dolazi pošta za komentare odavde zato ču da ti odgovorim još jednom za kraj.Ja nisam odgovarao tebi nego drugom kolegi koji je stavio pitanje oko LCD.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od flosarka
Usput sam došao ovamo jermi i na email dolazi pošta za komentare odavde zato ču da ti odgovorim još jednom za kraj.Ja nisam odgovarao tebi nego drugom kolegi koji je stavio pitanje oko LCD.
|
Dodao sam još puno o tome šta si naveo ali opet nešto pobrkalo komentar koji sam stavio i nema ga.Ali ako če i taj stiči prošli put sam zaboravio ako je pored svega šta sam tada naveo jedino mogla crknuti samo lampica za svjetlost LCD koja se danas mijenja sa običnom trakom lcd lampica a nikakvi Touchfolije i budalaštine.A i o baterijama neču,da navodim jedino znaj da sam ja završio školu u njemačkoj za popravku klaviatura te drugih elektronskih artikala i radio na servisu više od 10 godina dok se nisam vratio.Predhodno sam ti pojasnio i baš ono šta sam pomenuo kad su mene na kraju htjeli svi početi učiti o onome šta sam ja pronašao i objasnio na forumu jer niko nije imao pojma kao ni ti sada i počeo si istim tonom.Prijatelju znaj da se meni jebe za neki portal i ako češ htjeti da ti neko pomogne morat češ se ponašati dostojno a ne bluziti i praviti se pametan ako nemaš pojma o tome šta bi morao imati.Tako ti ostaje idi bezveze na servis pa plati tamo za nešto što uopšte nije bilo krivo sem male sitnice koja košta cirka 2 eura a tamo češ platiti najmanje više od dvjesta zbog ničega.Napisao bi ti svoje mišljenje o tebi pametnjakoviču ali neka.
Ajd pozdrav