|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
Pozdrav društvo imam par pitanja u vezi ove teme
Quzantizacija kao Quantizacija mi je jasna Quantizacija breaka iliti prelaza bubnja.. Ok, ako prijelaz ima četri udarca i odsviram to sve zašto mi se desi da onaj četvrti udarac sa činelom jede i stavlja ga na prvu tako da mi prijelaz počima sa činelom i kad završi četvrti udarac u biti završi na prvom udarcu tj dobošom il nekim udarcem... Kako tu završnu činelu stavit zadnju ??? A druga stvar koja mi se dešava kad prepravljam Chord 1 il Chord 2 il neki Pad razbuca mi sve....kao da nisam u tonalitetu ima tamo opcija Play Root/Chord pokušao sam da mijenjam tonalitet u dur da maknem onu sedmicu međutim i dalje raštimano kao da je za pola tona više ili niže.Recimo kad razdvajam akorde na klaviru i radim podlogu cirkus bude... Transpose nije uključen tako da sam zbunjen i ne znam zašto mi se to dešava. Trenutno sam bez računala tako da programi za sad ne dolaze u obzir čisto me za sad zanima rad u klavijaturi Hvala |
|
|
|
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|