|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 511
Uploads: 17
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA4X, Yamaha CP33, Kurzweil PC1SE
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Ma cim ti babi jos nisi vratio tebi se to izgleda i ne vraca... Koliko baba ima godina???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jednostavno rješenje hahahahaha,reci da si prestao i nemoj pušiti pred njom ,ako shvataš šta ti kažem haha malo zvuči kao prevara ali hebiga.
a druga stvar nemože čovjek ostaviti cigare ako to sam ne želi ,samo ako stvarno sam želiš da to uradiš uspjećeš ,nema tu para koje čovjeka mogu natjerati na tako nešto samo čvrsta riječ. to je upravo jedan test da čovjek provjeri svoje ja i koliko možeš sam sebi komandovati...... a nedime zar je stvarno do toga došlo ,3-4 kutije na dan ,,,,to je onda stvarno previše haha pa možeš u studiu objesiti 500 vješala mesa da ga sušiš hahah bar bi onda imao pastrme dosta |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
E Elvire tako i radim!!!!!!Šuti samo,znaš ti onu:"muke su to brate,muke nevidjene......"! A zillavi ima baba 60 i kusur,al zna baba svakog jarca........hehehehe.Sad sam bio kod prijatelja,još on izvadi marllboro,ma rekoh daj to vamoooooooo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KRVAVI
|
![]()
E moj brate nema nista od 500 Eu a ni od zdravlja!!!
Kasljuc,kasljuc!!! ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ljudi ništa od onih 500eura..............šmrc.............uhvatila me baba......................
s cigarom naravno!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Losa sreca!!! Nemoj baba da uzme i auto!!!...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
baba, moja |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|