|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banovan!
|
Najbolje ucitaj ponovo OS i res.1.60 i nemoj nista ubacivati u klavijaturu sviraj koji sat na fabricke ritmove i boje i vidi ocel se desavati isto ako se nebude desavalo onda ti nesto nevalja sa setom ako bude nema druge nego u servis,ja nisam imao nikako problema sem sto sam imao jedan ritam cim ga pokrenem zamrzne klavijatura ....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
|
Ok pokusacu i to pa sta bude,u svakom slucaju hvala svima za pomoc!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
|
Jedan ritam pravi problem
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
jel mozes reci koji je to ritam ili sta ima u njega sto smeta klavijaturi - ako znas tacno koji je to ritam molimte ispratiga.
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
|
A reci koje boje ti zuje?
Fabricne ili semplove? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Vredan član društva
|
E ovako drugari!
Ubacio sam iznova OS 1.60 i sve je prazno i useri i favoriti,i pokusao sam tako da pustam samo fabricke ritmove i samo fabricke boje,i jedno vreme sve je bilo normalno,taman sam pomislio da je problem to sto ja ubacim u njega poce opet isto da se desava,a kad pocne da se to desava onda na svaku boju koju pozovem isto reaguje, i sto je jos gore posle nekog vremena prestane i radi ok i posle opet pocne....Ludim i pocinje da me stvarno razocarava! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
pa jesi li novi global ucito???
|
![]() |