|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mozes da preslusavas fajlove iz Cubase-a ali na zvucnicima od klavijature!Znaci pustis midi file u Cubaseu iz kompjutera midi out i ovezes midi klablo sa klavijaturom slusas ga kako ce da ti zvuci na Pa800!Mozes iseci partove u cubaseu ali ne mozes iz cubasea exportovati ritam i da ga ucitas ui klavijaturu nego uzmi lepo style works i cepaj!I zaboravih da ti kazem da skines pach za steinberg sa Korgovog sajta za Pa800
Marco Promijenjeno od Marco7 (09.04.2008 u 12:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 712
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
Sve je to lepo preko styleworks ali styleworks koji ja imam ne podrzava pa800 kako to onda da izvedem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Svi midi fajlovi koji su radjeni radjeni su da bi se pustali i na G1000 i na Pa50 i na PA2x pro!Uzmi lepo i radi kao za pa1x jer je isto broj varijacija,filova,intro,eding i citace ti to Pa800!Moj drugar svira Pa800 a ima style works za Pa80 staru verziju pa radi i snalazi se
![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 712
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
E super onda da ne brinem,mada razisljam da uzmem vaj novi styleworks xt za pa800 .hvala ti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
No problem
![]()
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
4Marco7
kako da ubacim taj pach???
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (15.05.2008 u 21:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Za sve to sto hoces dovoljan ti je i sam PA 800.Na njemu imas sve sto ti je potrebno da od MIDI fajla napravis ritam.Upustvo u sake i vrlo brzo ce ti biti jasno.
Pozdrav.
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
stvarno?????
1. nema potrebe da citiras post iznad tvoga koliko mi se cini za to ide neka kazna 2. nisam pitao sta moze PA 800 vec kako da ubacim pach za cubase u comp 3. mislim da sam se obratio marku 4. jasno je meni care i mnogo vise nego sto ti mislis
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ups...Nisam video da se Markov sagovornik promenio...Izvini...Nisam hteo da citiram tebe a ni tebi nisam hteo da odgovorim vec Korgicu.Temu je postavio Korgic,ti odjednom...I eto...Ti se prepozna u nekoj prici zbog mog pogresnog citata,izvini na citiranju opet.
A ni tvoj post sa ovim nabrajanjem te bas ne svrstava u ljude kojima je toliko stvari jasno.Mislim da mozes bas i biti smireniji,nema potrebe za uzrujavanjem.Nista nije bilo zlonamerno sa moje strane,ni tebi upuceno a ni Korgicu. Pozdrav.
JBL! Promijenjeno od Beethoven (16.05.2008 u 21:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
OK opusteno.....
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
midi, obrada, stylove |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|