|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ovo za med. sestre josh nisam chuo, ali istina je! ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
...pa evo posle silnih direktora,inzenjera,profesora,magistara jedan obican konobar!!!!
...to mi je i glavno zanimanje,sve ostalo je hobby!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
![]() Inace treca godina medicine...pa vi vidite sta cu biti...a sto se specijalizacije tice...mozda budemo kolege ![]() Trenutno radim u jednom starackom domu (nema se kinte) ali prekidam za koji dan da se malo posvetim ucenju... Inace zavrsio nizu muzicku za kontrabas, dugo godina klavirna harmonika u KUD-u(od 1999) , zatim bas, pa sef orkestra...izmedju toga i zamenik dirigenta u jednom horu. Trenutno sef u sopstvenom bendu, ali to je firma u razvoju (samo da ne odleti pod stecaj) hehe Inace teski svaler i perverznjak, ali to nekako dolazi sa obe profesije! Zar ne? ![]() Inace kad zena treba da bira izmedju mladjeg i starijeg ginekologa, ako je pametna birace starijeg...zasto? Pa tresu mu se ruke kad radi! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.02.2011
Downloads: 27
Uploads: 2
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Kazoo,Roland Prelude ,yamaha psr 240, scandalli 96 basova, akusticna gitara
Interesi: spavanje
![]() |
![]()
Glazba mi je hobi a po struci sam inženjer graditeljstva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
@doktor87
Ne sekiraj se,nisi fuksa!!!!! Tek si treca godina!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Inženjer agronomije, trenutno vanredno na magisteriju, uz to i završena muzička škola.
Nemam baš nježne ruke zbog ovog seljačkog posla kojim se doma bavim, ali tu me život odnio, nadam se da će jednom biti lakše. U srcu i dalje prevladava muzika, što god bio u životu, sviranje se neće ugasiti. U slobodno vrijeme kad ne sviram, treniram, trčim i divljam ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
još, osim, radimo, tezgarenja, Šta |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|