|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.04.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Ja HAL nisam imao na basu i bubnju.
Na ACC1,2,3,4,5,6 stavi ali neprimetno,da bi se aranzer cisto cuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.04.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Znači bez hala..hm....probatću...a tako mi djeluje prazno.....suho....a na ACC malo???....meni negdje ima čak i 110 haha ...recimo ACC1 50 A a ACC2 čak i 80 ili 100......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
To je stvar ukusa.Ali nemoj da te to zavarava sto ti deluje prazno.Na svirci je to drugacije.Ja sam stavljao u pocetku HAL ali sam kasnije doso do zakljucka da mi samo kvari zvuk.
Procitaj sve postove za Rolanda.Siguran sam da ces da nadjes odgovore za G1000.Veoma su slicne funkcije na E-96, G600/800/1000 ,EM2000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
ostavi ti malo vise hala od 30... da je juzni vetar radio bez hala i tih efekata on ne bi onako zvucao, probao sam ja jednom da stavim sve na nulu sto se tice hala cisto da isprobam na jednoj svirci kad nakon par pesama pada atmosfera koja je bila extra sto se kaze to vise ne nosi sve suvo... i normalno sve zavisi do razglasa, ja na primer svoje ritmove na nekom moram za 70 posto smanjit efekte ma ima ih na kilu a na nekom jos se moze i dodati.. znaci sta god mi tebi rekli ti to moras sredit spram svog razglasa. Samo bas nek bude uvek na nuli sto se tice efekata... Jer ipak ovo je roland ovo nisu semplovi... Aloha
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Hal nek bude na nuli ritmove stimaj bez hala jer na svirci sint ce ti samo zvonit ,kod kuce je nesto drugo s halom je super al na svirci zvonce....Druk i cvrstoca cak i cistina zvuka je bez hala..Juzni vetar je nesto drugo
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Downloads: 329
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Pogledaj u pojedinacnim performance memorijama na koliko je stavljen volumen samog efekta!
Kolicina Reverba na bubnju zavisi od KIT-a koji koristis. Na neke setove bubnja ne treba nikako reverba, a opet na druge treba jer su dosta suhi. Na bass nikako ne stavljaj Reverb, eventualno malo Chorusa, ali zavisi od ritma opet. Strajh dosta ljepse zvuci sa malo chorusa! Na Reverbu pomjeri malo Delay Time! U glavnom moras eksperimantisati da bi dosao do zeljenog rezultata. Samo imaj na umu da Roland ima dosta prljav Reverb, tako da ga treba jako stedljivo koristiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g1000 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|