|
|
|
||||||
| Poèetna | Registracija | Pravilnik i ÈPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Dru¹tvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Dana¹nje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, èi¹æenja, izmena dirki, mikroprekidaèa, napajanja i sl. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan èlan dru¹tva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
Hvala Kre¹o,danas perem odmah sint! Al ¹to ne reèe ranije da ne poliramo,ja sam tako na dx 11 "obrisao" ¹to se obrisati dalo!!....
Pa¾nja molim: Da se nadove¾em na ovu temu,ne radi se o klavijaturama veæ o mixetama. Ako budete skidali plastike s potenciometra (recimo s powermate-a) ni sluèajno nemojte te plastike otkuhavati u vreloj vodi,kao ¹to je to moj kolega napravio,pa mu sad ni jedna plastika ne pa¹e!Naravno-smanjile se! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.02.2008
Downloads: 63
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Tipke (tangente):
1: Uzmes jednu suhu krpu, stavis na tipke i sviras preko te krpe.. Super to funkcionise, i tipke dodju ko nove! (OVO JE EXTRA METODA) Plastika: 2: A plastika generalno je najbolje sa alkoholom isto moze vruc caj od kamilice! 3: Ako ti je toliko zagadjen sint/ keyboard kupis sebi Mr Muscle i odma se to skida sve.. ------------------------------------------------------------------- A ako ti je dosadno i muka da sve ovo radis... staviga u kadi 25 minuta pa ces da vidis kako se SVE brise... . (OBS!)
|
|
|
|
| Sledeæi èlan vam se zahvalio Zuki-Korg za ovaj koristan post: |
|
|
#3 |
|
Vredan èlan dru¹tva
|
Samo uzmu malo solne kiseline i vidjeces kako sve nestaje.
Naucno dokazana metoda.hehe |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
Drugari, ja uzmem pa rashrafim donju plocu, pa izvadim celu utrobu (podrobicu) pa uvatim deo-po deo pa pod tush, pa na terasi da se osushi...a gornju plastiku odnesem kod auto-lakera i on mi to zavrsi u kojoj oces boji, pokusajte
|
|
|
#5 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.02.2008
Downloads: 63
Uploads: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
HAHAHHA bravo Mykelli.. a da te pitam jel ga vodis na tehknicki prijegled, poslje sve toga?!?!?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Odomaæeni èlan
|
Hahaha, neverovatni ste!
![]() Od svake teme sprdnja ![]() Ja klavijaturu cistim jedino vlaznom micro fiber krpom koju prethodno DOBRO iscedim. Nikakve hemikalije, od kako sam jednom prilikom i ja "zbris`o" sto se zbrisati dalo Doduse ne sa klavijature, ali isto mu dodje....
|
|
|
#7 |
|
Suludi Moderator
|
Eee to mene ubi to ciscenje stvaro! Kreso je ekstra napsio to je super imora da bude dobro samo treba previse vremena a sto je najgore ja bi je cistio sa cigarom u ruci to znaci nista od posla
a konto sam stvarno svoju zenu..to jest klaviajturu i radio sam vec...dakle skino komplet oklop svakako je izgrebana bila pa sam je lakiro malo i sa fiberglas radio ali konto sam da je totalno obojim u drugu boju npr boju koja je lagana za odrzavanje i koja lijepo izgleda a to bi bila najvjerovatnije crna ee dali metalik il mat mi je svijedno, cak bi vise volio da je mat. Ali mene zezaju slova koja su ispisana iznad ili ispod dugmica. Ako znaci ima neko rijesenje za to bio bi mu jako zahvalan! Do sad najbolje sto sam konto je da one naljepnice male polijepim po njemu al nema u bijeloj boji a posto bi klavaijtura isla u crno onda ta slova moraju u bijelo ili svijetlo da se vidi! Hajde predlozite nesto!Pozdrav,ALen! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Poèetnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.04.2005
Downloads: 105
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
ljudi sta se mucite s tim krpicama i carli i kojekakave stvari, samo wap u ruke i udriiiiiiii mehoooooooooo.........do sva prljavstina ne spane, e onda na fino sa fenom osusite i uvjek je ko nova. haja... ehheeheheehehe
malo sale... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ovaj ba¹ voli da kuca
|
Oduvek cistim klavijature vlaznim maramicama, ali onim bez alkohola, posle njih samo suvom mekanom krpom i kraj. Skidaju znoj i masnocu i sa klavijature i ne ostecuju uopste niti brisu slova.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.01.2009
Mjesto: Sombor
Downloads: 567
Uploads: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg pa50
Interesi: Muzika, diploma...
![]() |
Ljudi,najbolje resenje su vlazne maramice!Kupite vlazne maramice na trafici i lepo premazete i ocistite klavijaturu.Em se sija,em mirise,em se navlazi(napali),pa onda daje bolji zvuk!
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| Èi¹æenje, klavijature |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|