|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su ljubimci Yamahe |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma kud cu iz amerike nedime brate ja iz nemacke cekam neke stvari vec nekoliko vremena
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Milane druze, bas kao sto ti je Alix napisao DX11 je ipak dosta naprednija masina od DX21.Na primer:na DX11 mozes da napravis terce, doduse ne mnogo valjda oko 7 nisam siguran, drugo mozes vise boja da pomesas dok kod DX21 samo 2, onda DX11 ima svoje efekte i solidni su,.........
A ako ti nismo mnogo pomogli imam ortaka koji poznaje DX seriju u prste pa cu ga kontaktirati i napisacu ti.Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
I jos sto se tice cene DX11 ima ih u oglasima ovde u Srbiji i krece se od 150-200e.E sad u kakvom su stanju to ne mozes znati dok ne vidis jer brate svi oni pisu da je ekstra a veruj mi ranije kad sam kupovao te stare stvari posle toga se desavaju cuda.S obzirom da su stari modeli moras bas povesti racuna.Jos jednom pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Milane ja sam iz Ljubljane a sviram više puta u Kranju kod Semira u Butterfly-u...Imam inače Korg Triton Classic sa Hard diskom i vjerovatno ću da ga mjenjam...Ako si zainteresovan,dođeš kad na svirku i čuješ kako zvuči pa ćeš da vidiš šta ti je prava mašinerija...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Alixe dogovoreno inace znam sta je Triton posto ga ima moj prijatelj tipka mi je zakon tako da sam se zaljubio na prvi dodir hehehhhee
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
MIslim da misliš na Elvisa Murića...Inače ovaj moj je nadgrađen MAximalno,samo još nema MOSS inače sve ostalo laufa kako treba...SUtra (u Petak) i SUbotu sam kod Semira u Butterfly-u pa navrati brate pa da se uvjeriš sam koliko je sređen i očuvan...Pa ako se dogovorimo za biznis,toliko bolje...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dx21 |