|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E to je njegov problem!Ja sam skoro bio ne nekoj svadbi kao gost i mnogo mi se svidelo kako su pevaci uradili stalak lep za lap top sa strane i onda dok jedan najavljuje drugi odma trazi sledeci text i bas mi je profesionalno izgledalo to sa strane!Mnogo me nervira kad pevac ili svirac bulji u telefon za vreme svirke ili kuca poruke i tako te slicne gluposti!Lose je to gledati iz publike veruj mi!
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
[quote=Marco7;35240]E to je njegov problem!Ja sam skoro bio ne nekoj svadbi kao gost i mnogo mi se svidelo kako su pevaci uradili stalak lep za lap top sa strane i onda dok jedan najavljuje drugi odma trazi sledeci text i bas mi je profesionalno izgledalo to sa st...
Naravno da izgleda bezveze kao da se sprda sa publikom, kao dosadno mu da peva pa se zeza na telefonu. Ja kad skinem pesmu gde da gledam kako ide, nego uvezbam, a oni mi na vrh kur... se popeli sa telefonima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Vredan član društva
|
![]()
[quote=Darko88;35243]
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma lose izgleda kad se gleda iz publike.katastrofa!I ja sam pevac i mnogo puta kad su tezge i tako jaci nastupi samo pevam i eventulano namontiram klavijaturu tako po nesto maalo da odsviram ali nikada dok pevam i dok drizm mikrofon u jednoj ruci ne baratam sa telefonom jer sam video na primeru drugih koliko je to neprofesionalno!E sad onaj gost koji je tamo u sredini kluba pojma nema da ja citam textove,njemu to izgleda kao da se dopisujem!Mnogo je lose bar po meni!
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ima recimo za kupit... neznam sad točni naziv al sam vidio nešto kao električni okvir (ram za slike) i ide u njega MS kartica,full je tanki i prikazuje slike,e bilo bi zgodno tekst konvertirat u format slike i od toga napravit električnu bilježnicu za tekstove.
To mi je mnogo puta palo na pamet ![]()
![]() |
#6 |
KRVAVI
|
![]()
Lap top je zakon,ja sam moj platio 60eu,neku krsinu od 4GB hard,stane milion tekstova i jos snimim svirku!
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Da bi prebacivali fajlove sa Win PC na iPhone ce, kao i na iPod, potrebno je instalirati iTunes.
To je Apple-ov player, kao shto je na windowsu WMP. Postoji port iTunes-a za windows. http://www.apple.com/itunes/download/ Samo, jako je glupo koristiti tako malo i skupu spravu za tekstove. Nechitko je... Ako neko vec zeli da ima manju spravu, bolje je koristiti PocketPC, poshto neki HP ovi iPAQ modeli imaju vece ekrane nego iPhone. I MNOGO SU JEFTINIJI! ![]() Lapotop je, po meni, i dalje najbolje reshenje... ![]()
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Eeeeee...gde su one stare sveske gde su stojale stotine pesama...
Ali u tim sveskama su stajale prave,dobre,kvalitetne pesme...toga vise nema!!! Pa se pitam koji ce mu moj podsetnik za pesme kada se i ovako svira samo prva strofa i refren!! Tako se najbrze baksisa uzme. A IPhone...hahahaha necu ni komentarisati. Sto kaze Blatusan:"Budali pametan nema sta zameriti" Ajd´u zdravlje!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
Znam za i tunes ali treba nesto instalirati u i phone Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |