|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.12.2007
Downloads: 675
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG Pa500
![]() |
![]()
Da si malo bolle upoznao E 50 ne bi sada postavljao takvo pitanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Nemoj da razmisljas o zameni.........
Jedino ako ti trebaju pare........ Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Isprobao sam E50, ja bi rađe uzeo VA7.
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Downloads: 138
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: roland e50&korg 01 wfd
![]() |
![]()
ne ne trebaju mi pare,nego sam cuo e sada ne znam koliko je to tacno da je va7 nesto bolji od e50 kao aranzerska klavijatura da malo bolje zvuci...ali da nema tako dobre instrumente kao e50...a daleko od toga da nisam zadovoljan sa e50...nego me zanima da li mi se isplati da uradim tu zamenu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Nemoj da dajes novo ,a da uzimas staro.
Va7 ima ZIP koji je mozda pri kraju. Sto ze zvuka tice,to je vec stvar ukusa.To nezelim da komentarisem da me neko nebi prozivao. ![]() Ako uzmes VA7 smatraj da ces da budes zadnji vlasnik.Ni deca (ucenici) ne kupuju vise stare klavijature.Zato dobro razmisli. Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako ti nisu potrebne pare nemoj mjenjat jer va7 je starija masina ipak kod tebe je nova stvar.
E-50 je vise realisticniji od va7. E-50 ima zive bubnjeve usemplovane. E-50 ima bolje boje Samo sto E-50 izgleda kao igracka to mu je mana toliko od mene pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nemoj se menjati nikako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]()
vingula se sali ti si nas pitao kao i ono dali da uzmem 2 golfa karavan ili golf 4 pa samo midi banka podataka ti od e-50 pojede cijelu va seriju govorim iz iskustva jer ja sam prije nekoliko mjeseci i uzeo si na testiranje roladda jer kad je roland izasao sa va serijom maknuo se od njega i presao na korgove i ketrona a sada evo 5 mjeseci vozim nakon sto sam nevoljko prodao e-50 E-80 V2 i nema sanse do izlaska ketrona audya da mjenjam rolanda
![]() |
#9 |
KRVAVI
|
![]()
Zato sam te i pitao da li si zadovoljan,posto vidim da jesi,ne menjaj,kajaces se posle.
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
Meni je bubanj na E50 "odvratan" bez ljtnje,Snare-ovi su mu totalno nerealni i loše semplirani.Prebacio ja neke svoje stare ritmove na E50 - katastrofa mi zvučalo iako je E50 nova klavijaura.Sve ostaje na tebi,pitaj tog čovjeka da ti posudi na par dana VA7 pa si isprobaj klavijaturu,kao što sam reko...ja bi rađe uzeo VA7.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dobio, klavijaturama, menjam, pomoc, ponudu, potrebna, sam |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|