|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.04.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ma to ti je gubljenje vremena...veruj mi...razmisli...gde si video da nekome na svirci vire četiri kabla iz klavijature...stereo OK,mada ja oduvek vezujem MONO...zvuči mi kompaktnije
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Naj bolje je na cetri izlaza da se podesava klavijatura,jer posebno stelujes svaki izlaz na mikseti.Mozes bolje da namestis zvuk.
Ako si pocetnik sa tom klavijaturom onda ti naj toplije preporucujem da radis sa 2 izlaza.Na L-mono stavis aranzer ,a na R solo boje. Kada prodje neko vreme pa sredis i upoznas klavijaturu,a ti prebaci na 4 izlaza. Tu se javlja i problem jer ti zauzimas 4 kanala u mikseti i plus pevacki mikrofon za tebe,ali to je opciono.Ali to je 5 kanala i ti sam zauzmes skoro celu miksetu. Ali sve to nije ni bitno toliko...... Dobices bolji zvuk sa 4 izlaza.To je 100% sigurno.Ali samo ako znas da nastelujes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa ako svira na power mate 600,pevac i pevacica neka menjaju jedan mikrofon,dosta im je...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.04.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Daj mail adresu da ti pošaljem sve što ti treba!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Hvala Bogu da ne sviraš na dve klavijature...kako te savetuju ne bi ti ni PM1600 bio dovoljan :-)
|
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Rolandinjos, iskuliraj brate!!! Please! Ja tebe izuzetno cenim i poštujem, ali te molim da se uzdržiš od komentara! Ako možeš momku da pomogneš ok,pošalji mu ritmova,postavki...svega što mu treba, nemoj da kontriraš jer nisi u pravu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kralju normalno je da ce biti bolji zvuk duplo ako odvojis kanale i o tome se vec pricalo ovde na forumu,uzmi lepo prelistaj malo starije postove i videces sta se izdesavalo sve kad se pricalo o tome!Jasno kao dan da ces uvek bolje izmiksati sve posebno nego sve u gomili na mono kanalu!Jedna recenica govori sve!Ako dodje do svadje ili rasprave letece kore od banana zato postujmo pravilnik
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (30.04.2008 u 12:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Slažem se da je uvek bolji zvuk kada se vezuje na više kanala...tu spora nema,ali je nepraktično za svirke uživo...nikada ne možeš idealno da postaviš opremu da bi slika bila prava... |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g1000 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|