|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Na semaforu, ciganka žica pare sa detetom u naručju:
- Daš 5 dinara za dete? Vozač joj da 5 dinara. Opet ona kuca na prozor. - Pa šta je sad? Dao sam ti 5 dinara! A ona će njemu: - Pa evo ti dete!
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Unuk pita baku:
"Bako, da li si možda videla negde one moje tabletice za malim trouglićima i kružićima?" A baka će: "Ma pusti, sinko, tabletice!!! PUNA KUHINJA ZMAJEVA!!!!!!!"
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Na medicinskom skupu, profesor drži predavanje:
"U sastavu ljudske sperme, najveći deo čine jednostavni šećeri" Na to jedna mlada plavuša glasno komentariše: "Jeste malo sutra! Zašto onda sperma nije slatkog ukusa??" U tom trenutku je shvatila šta je izvalila i od sramote je sela i pocrvenela. Ostatak sale crkava od smeha. Jedino je profesor ostao pribran i odgovara: "To je zato, koleginice, što se receptori za slatko nalaze na vrhu jezika, a ne u dubini grla"
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Pred vjenčanje:
On: "Yes! To! Konačno sam dočekao!" Ona: "Hoćeš da idem?" On: "Ne! Niti pomislio nisam na to!" Ona: "Da li me voliš?" On: "Naravno!" Ona: "Jesi li me kad prevario?" On: "Ne! Zašto uopće pitaš?" Ona: "Da li me želiš poljubiti?" On: "Još kako!" Ona: "Da li me želiš udariti?" On: "Nema šanse! Nisam takav čovjek!" Ona: "Mogu li ti vjerovati?" I sad, nakon vjenčanja, pročitajte ovaj tekst od dole prema gore!
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kad je bog stvorio MUZ i ZENA... pogleda muza i kaze:Ti si savrsen...
Pogleda zenu: Ti ces morati da se sminkas |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Preko 7 okeana, 7 mora, 7 jezera, 7 planina, 7 drzava...ziveo je jedan ZMAJ.
Jedno jutro se probudio i rekao: Ma u pizdu mater i ja vise gde zivim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tata pita malog sina:
Sine kako pravi macka? Sin: " Mjauuu " Sine kako pravi pas? Sin: " Av,av... " Sine kako pravi mish? sin: ...click...click... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() ![]() P.S. Probudila mi se zena od mog smejanja i pita me da li sam normalan, kada se sam sa sobom, u pola 2 ujutro smejem ko lud na brasno ![]()
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|