Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Treba mi!!!(Ritmovi, samplovi, boje...) > Ritmovi

Ritmovi Pitanja vezana za ritmove...

Alati tema Display Modes
Star 11.01.2006, 09:16   #11
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Bok prijatelju !

Pa ne znam da ti iskreno kažem. Mogu i ja probat probit s par komada iako nisam baš najzadovoljniji njima (a sam znaš prijatelju kakva sam picajzla u tom pogledu). :twisted:
Mislim da će prvi staviti nešto dobro u download sekciju neko od provjerenih majstora tipa Cevapa, Laky-a, Vaxtera, Nedima76, Gorpeta ...
Ti si već mogo stavit samo čekaš ko će probit led

A iskreno da ti i kažem zadnje vrijeme nisam baš ništa radio od najnovijih stvari turbofolka. Još uvjek mućim muku da napravim DOBAR style za Oći boje kestena. :roll:

Nego znaš što bi možda bilo dobro. Ajmo napravit TOP listu najpopularnijih stvari za svaki mjesec (cca- 25 komada), postave se stvari kao MP3 u download sekciju (ako nemaju svi stvar) i odrede se timovi. Npr. 8 kapetana s 5-6 članova u ekipi, pa napravimo nešto kao malo interno natjecanje 8) . I načini se žiri od par članova koji će ocjenjivat radove od 1 - 10. Mislim da bi se timovi bolje trudili samo da na kraju sezone ili godine budu što bolji. Nagrada za prvo mjesto neka bude neki paket vrhunskih SET-ova ili sampleova, program za obradu muzike i sl.

Eto, toliko od mene. Mišljenja sam da bi to bio još dodatni + poticaj. Kroz "igru" i zahebanciju. Vjeruj mi Miki bili bi puuno interesantnije.
kreso je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
novu, prijedlog, sekciju, upload or download

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije