|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Da,kutije su sigurno dobre i na našim prostorima jako prodavane i provjerene. Evo mom prijatelju su skoro "riknuli" visoki (driveri),on ih je mijenjao kad tamo na njima piše 86. godine proizvedeni (mislim na visoke naravno). Dobro,on ih je uzeo negdje 2000. i do sada se i nasvirao na njih. Hoću samo reći da su jako izdržljive!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Ej ljudi nije me bilo par dana, evo sad sam na brzinu uleteo da vidim ima li kakvih odgovora ....
Prvo hvala svima što ste se potrudili da pomognete ! Neko je pitao za cenu, tj. koliko mi ih ceni čovek, pa da i to kažem pa da vidim šta ćete da kažete i na to .... Cena je 800 Eura za dve mi traži ( sa tim da ih mogu dobiti na 8 meseci otplate ) ! Neko je pitao na koji razglas bi ih kačio, koji mixer i tako dalje pa i to da kažem ... Trenutno je mixer YAMAH EMX 5014 .... ima i pojačalo BEHRINGER POWER 2X1200 W, ali to nije potrebno uopšte za takve dve kutije .... Kao što sam već govorio, redovno radim u jednom lokalu u kome je od prilike uvek oko 200 ljudi ali ne sede svi niti su za šankom ( IMA IH KOJI SU JEDNI NA DRUGIMA ![]() Eto tako i još jednom HVALA vam svima i živeli i veliki pozdrav od mene za sve vas ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Pa iskreno ako su 800 eura,nisu ni jeftine! Jedino ako su u ekstra stanju. Kod nas u Hr nadju se i za 500/600eura polovne. Al dobro,što kažeš,imaš 8 mjeseci fore da otplatiš i nije to loše.
I preporuka da ih spariš s nekim bas binovima.Ipak 12" je u pitanju,za pjevanje ok al da ti malo ritmu da safta! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
850e su nove!
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa dobro ono 400eur/komad nije ni visoka cjena uz to da ih možeš odlpaćivati na rate...Odmah to uzimaj bez razmišljanja i imaćeš prvoklasan zvuk kojeg mogu da pruže 12" kutije...Drago mi je što ćeš ih nabaviti jer si dobar momak i svako dobro ti priuštim od srca...Sve najbolje drug i sretno!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
He he blago vama,ja sam prošle godine dao 1000 eura i mogu reč da su kutije mrak,odličan sound i jako sam zadovoljan sa njima,imamo još i bass binove Dynacord,kombinacija do jaja
![]()
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kuda li ide ovaj svet???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |