|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
He he blago vama,ja sam prošle godine dao 1000 eura i mogu reč da su kutije mrak,odličan sound i jako sam zadovoljan sa njima,imamo još i bass binove Dynacord,kombinacija do jaja
![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kuda li ide ovaj svet???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Vodi samo racuna o originalnosti komponenata (cesto su "motane" horne pa o pravim EV visokim-srednjim tonovima ni govora).Reparisane mogu biti i 12" sto ti nikako ne bi preporucio.
Sve najbolje. Pozdrav.
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jedna preporuka...NIKAD NE KUPUJ POPRAVLJANIH KUTIJA...Kao što je kolega Beethoven gore napomenuo...Jednom kad se zvučnik navije u tvornici,on zvuči onako kako treba...DOk ga ti odneseš nekom majstoru (ili rikno bass ili visoki),on više NIJE onaj pravi zvučnik i 100% slabije zvuči nego original tvornički...Prvo zbog tehnologie izrade---Tvornica ima profesionalne strojeve vrjedne desetine hiljada eur,koji tačno naviju žicu po nekom redosljedu i imaju odmjerenu dužinu namotane žice kao i presjek i normalno "čistinu" (koliko čistog bakra je u žici,a koliko dugih metala)...I naravno majstor to namota (ili još gore,stavi već napravljen omot) i kaže evo ga radi ko nov...A u istinu,ko se razumije u elektrotehniku,ubrzo shvati da to apsolutno nije ono što bi trebalo da bde Electrovoice...I na kraju kako znati dali je zvučnik bio popravljan?...Vala jako teško ali već po šerafima ozada (zavisi koliko su izgrebani) može se predpostaviti da je to već nekko otvaro...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Ljudi mislim da nisu nikad dirane niti popravljane, ali znam da je dosta na njih rađeno, to sigurno, ali su ipak dobre, rađene su opuštene svirke bez mnogo odavijanja i tako dalje, čak šta više mislim da su dosta vremena bile u jednom lokalu kao ozvučenje lokala, ali opet ko zna !
Vidiću ja to šta je u pitanju pa Bože moj .... A vama svima hvala na savetima i preporukama .... ŽIVELI I POZDRAV OD MENE ZA SVE VAS I SVE ČLANOVE !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ognjen i Momcina
![]() Ako su polovne radije potrazi Dole SX200 one su za jedno 25% Bolje imaju Jacu Hornu odnosno Jaci Schal Druck u Bassu to mnogo znaci za 12". Imo sam i SX300 pa znam ali i Sx300 Radi Slatko Kombinacija sa 15" Bass Binovima i Montarbo Mixeta i ti si King... Poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hrci---Samo da te dopunim sa svojom izjavom al nemoj da misliš da je kritika,jel može?
Prvo,SX200 su stare kutije,i koliko god da bile očuvane,karton na BASS-u nije više onako elastičan ko prije,jel s godinama se karton izsuši i ne daje onaj "pravi" zvuk...Drugo,SX200 i SX300 imaju ISTO kućište,ali komponente u njima su različite...Dakle SX300 su nekakva NADGRADNJA SX200,jel da nisu bolje od SX200,nebi EV ulago u razvoj bolje tehnologije...Svakako su kvalitetniji driveri u SX300 (možda si ti imo sx200 što su bile preprevavljane pa je bolje zvčo horn),a o kretnici da ne govorim...U oba modela piše 300W RMS-a,600W Program-a i 1200W Peak...Realno gledano,mislim da SX200 ne može da podnese tih 1200W PEAK-a (možda jednih 900W),dok se SX300 pali na 1000W (pregore mu zaštite na kretnici)...I zadnja stvar,SX200 su rjetke kod nas na balkanu a SX300 se još uvjek prodavaju po trgovinama širom Europe i čak mislim da su najprodavanije kutije od Electrovoice-a...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
300, electrovoice |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|