|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ja sam mislio da je ova tema namjenjena onima koji sviraju na KLUPI,pošto je naslov KLUPSKA.....
![]()
![]() |
#2 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa da, ja sam hteo da popravim Djoleta..
al sad nisam siguran mozda treba biti Clubska-Klubska...??? Aha Ok video sam da si sredio dok sam ja pisao post...OK A i nisi morao da citiras Vingula, vidis da njegov post je odma iznat tvoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@No.1
Ispravi, bolje KLUBSKA, nego klupska, ima da mi oci izvade ![]()
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Al i temu treba premjestiti,pošto nebi reko da spada pod savjete za klavijaturu...
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa dobro, i JUZNI VETAR je ovdje odmah, ja sam gledao da je postavim gdje treba, ako smatrate da treba da je premjestite na pravo mjesto, izvolite
![]()
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tema ja na pravo mesto:
Saveti za bolja svirka...za one koji se bave klubskom muzikom. To je Djole fino napisao kako treba da idu postovi... a mi odma bla bla...ovo ono..joj samo se zezamo..uposte nismo ozbilni |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja smatram da je lakse zabavnjake svirati, npr. na Korg Pa1x mozes tako da iskombinujes ritmova, da sve zvuci fantazija, dok ipak ove nove narodnjake, acu pejovica, ana kokic, itd da ne nabrajam, je malo teze svirati... iskreno ovo me poteglo zato sto zelim da izjednacim kvalitet svirke sa ostalim kolegama, u slucaju da dodjem u situaciju da radim na nekom fensi dobrom mjestu, da se ne obrukam, svaki savjet je dobro dosao.
@maricm kolega je mislio na namjenske ritmove kojih nema bas toliko... Svi oni intro koji su odradjeni, mogu da zvuce extra kad se ubaci poneki sempl. Jer vjeruj mi, malopre sam cuo kako zvuci ana kokic uzivo, prvo ne znam koji je aranzer, drugo ono zvuci bas ko matrica, a nije, cuje se da je svirka uzivo. ![]() Poz ![]()
Korg4Life Promijenjeno od DjoleBn (06.05.2008 u 16:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.05.2008
Downloads: 156
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
ko sto sam reko..ne gine nam da kuci sednemo i napravimo delove pesme.kao intro i varacije,, i orginal ritam te pesme i pozadine, ili nekih loopva,,ali jedno stavno upaliti korg i piciti sa preset sounds neke pesme od ovi sada novo komp...pesama vrlo tesko..cak sam ja imo licno problema sa pesmom od stoje " starija" ocitito ni jedan aranzer nema taj orginalan ritam.a jednostavna melodija i ritam.ali je nema kao standart stlye na korg ili roland,nisam mogo da verujem,,,kontate sta mislim.??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |