|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Jel to neko hoce 100 godina da svira na jednoj klavijaturi ??? 2-3 godine plafon i ja je prodajem,dodajem kintu i kupujem novu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Normalno i ja sam to hteo da kazem...
Uostalom sto je vise pazite ko za belja dogodi ce se nesto nepozeljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma upravo tako ....
Sve me ovo podseca na onu prastaru seriju, mislim da se zvala "Majstori", kada lik sa papucama ulazi u auto ... ![]() Mada, ko zeli da cuva, niko mu ne brani ... postujem ja i to! Od takvih vredi kasnije kupiti polovnu klavijaturu. Bas kao i auto od nekog dedice ![]()
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja moje klavijature cuvam maksimalno
![]()
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.04.2008
Mjesto: B.Crkva
Godina: 40
Downloads: 130
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Pecanje,kampovanje
![]() |
![]()
Iskreno stavljanje najlonske folije na klavijaturu perdstavlja odlicnu zastitu od njenog najveceg "neprijatelja" tj. prasine kao i ocuvanje samog izgleda sto naravno kasnije omogucuje bolju prodaju te klavijature,znate i sami sta na svirci moze da sleti na nju a naravno koliko vidim bogatasima to ne predstavlja problem.......pozzzz svima.
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
BOGATASIMA?
Ma hajde! ..... nije bilo za platiti struju i zadnja 2 racuna za telefon, ali se Extreme kupio... pa ti sad vidi ko je "bogatas"... pusti te prerane zakljucke... Znaci, po tebi, ko ne stavi najlon preko klavijature taj ima para u 3 PM, a? ![]()
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.04.2008
Mjesto: B.Crkva
Godina: 40
Downloads: 130
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Pecanje,kampovanje
![]() |
![]()
Nisam mislio na to "ko ne stavlja najlon da je bogatas",nego citajuci komentare uvideo sam pogresna[ne mislim bukvalno] misljenja pa se malo i nasalio.
Nadam se da ne zamerate....sorry...?......ma ko j...be najlon......vazno je da smo zivi i zdravi....he,he.....Pozdrav svima ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cime, klavijaturu, ostalog, prasine, zastiti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|