|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
E, kolega Martinez, slažem se stobom, i meni je 41. na grbi, mi smo već u godinama kad možemo samo '' pripremat '' za one mlađe.
Al evo dva moja doživljaja najdraža u životu. 1. Svadba, ljudi oko 300+, mladoženju odnesli u polnoć kolko se obloko da nije znao za sebe. A mi svirali do 5-6 ujutro, i pogodite koga je muzika vozila doma? Mladenku!! He, al to nije sve!Ostavljam vam da u mašti zamislite kolko je to putovanje trajalo, a od seoskog doma do mladenkine kuće nije bilo 1,5 km, a mi putovali oko 2 sata! Nije se ništa bunila!! 2. Putovanje na jednu svadbu u nekoj pri******i, obična kaldrma. Bubnjar kupio nove elektronske bubnjeve Roland, mislim da su bili model D5 ili tako nekako, uglavnom ko tanjurići za kolače. Idemo nas petorica sa dva auta.Drugi auto vozi basista, pijan ko guzica. Uz cestu dosta duboke grabe i normalno, pune gnojnice ( ili po zagorski gnojčine ). Hebo te, najednom basista ode u stranu s autom i pravac u grabu duboku oko metar, i hvala Bogu punoj te gnojnice. I baš ko za k***c, on vozi te bubnjeve i mikser! Ljudi mi dođemo do auta, oni sjede do guzice u toj gnojnici i kunu jedan drugoga, mikser i bubnjevi doslovce plivaju po grabi. Mi poberemo '' plivajuću '' opremu, a iz tih bubnjeva i miksera, kako god ih okretali, na sve rupe istječe ta gnojnica. Al šta je najvažnije, oprema je radila besprijekorno! Iako na svadbi nije bilo nikog oko muzike u krugu od 15-tak metara, dosta se zaradilo. Valjda da čim prije odemo, da ne smrdimo toliko. Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
anegdote, dogodovštine, tezgi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|