|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Eto kako izgleda kad pevac zaboravi kais, a spadaju mu pantalone.... Snasao se, ne mogu da kazem, samo nije smeo da pridje bini, da mu ne podignem majicu.
![]() Promijenjeno od Millan (14.05.2008 u 14:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Eeee,prisetih se mog naj-maler dana od pre jedno 10-ak godina.Elem,pođemo mi na svirku.Neka matura bila..Ja u mog Yuga natovarim opremu a ostali u drugom Yugu.Na pola puta počne mi blokirati zadnji desni točak moje krntije.Put od 20-ak kilometara se odužio..Stajao sam i hladio točak (glavčinu) vodom koju sam imao sa sobom.Jedva se dovučem.Negde u pola svirke moj Kawai K I crkne (posle se ispostavilo samo strujni adapter !!!).Svirao sam bas-kontru..frkaaaa....Donese mi neki klinac neki svoj sint ma bože ne daj.Ništa što bi ličilo na bas.Split-nema.Da se ne foliram I Kawai je u to vreme bio prevaziđen ali za ono sprava bre !!Al´žurka neviđena a "bas" kao trula kanta !!! Negde pri kraju svirke kroz portal sale gde smo "Svirali" kao da sam vide svetlo u mom Yugu.Ma,učinilo mi se..Posle svirke ja u kola nema kasetofona..Momci obili gepek i otvorili vrata.Al su uz gepeku stali na snagaš koji je bio pokriven nekim ćebetom.Hebem im mamu ukradu kass od 20 DM a stanu na snagaš jer ne znaju štaje to i koliko vredi.Ali nije kraj...Mi tu oko kola kad pevač primeti da su i iz njegovog Yuga maknuli kasetofon.Krenemo kući a na Yugu mi rikne levi far.Onako ćorav dođem do kuće.Pošto stanujem u zajedničkom dvorištu (Amfor što bi rekli) ja da ne budim komšije "na ruke" uguram Yuga u dvorište.Zaključam i vidim prednja leva guma legla.Gurnem još malo kad u njoj šraf "osmica".Pomislih "Ajde ti sad polako na spavanje dok još nešto nije pošlo naopako"
E sad je stvarno kraj priče.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |