|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Pa na starim modelima nema dva sekvencera i ne moze da miksa kao na ovim novima....
Znam lika koji se zamaskira sveskama i miksetom da ga ne vidis ni sa jedne strane do ramena i SVIRA! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
neznam bas ljudi kako se radi s tim al ako dobro zvuci neka nas neko uputi i kako recimo odsvirat nesto staro npr.Ilda i Ahmet s tim folovima kako se vec zovu...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
evo ovako alix ce sigurno znati ovo kod nas u SLO gde on svira pre neko vreme je bio jedan "svirac" sa pa80 bradat isti vlade divac i on je pusto midi ali sve je to donekle islo dok nije izaso iz lokala na cigaru a pevac je pevao i napred ja sam se zadavio od smeha
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Heheeh...
Momci,-drugari... Nema razloga za nervozu... Procitajte tamo jos jednom sta sam napisao... Dzaba im to sve... -Ima boga,a ima i sudbine... Pozdrav svima,-ziveli !!!
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znate sta njima treba raditi. Uzmes lepo 100 evrica, dodjes do klavijature i kazes. Odsviraj mi naprimer "Sanju" i "Za Ljiljanu" od Tome Zdravkovica ali naizmenicno po jednu strofu od svake i imas 100 evra. A kad kaze da ne moze, onda mu kazes "Pa koji se kurac vatas da radis nesto sto ne znas, idi ori njivu"
|
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Hahahahah...
-Marco,kakav si lik... Pa dobro,-necemo bas tako grubi da budemo,ali... -Docice i do toga... ![]()
#7 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Podsjeti me na anegdotu koju smo imali poodavno, možda prije nekih 8-9 godina! Radili pjevač i ja cjelodnevni "plačipilav"(ispraćaj mlade) u hotelu, a pored u lokalu baš to veče počela da radi neka ekipa. Naravno završimo oko 22h i onako podobro "zagrijani" pravac na muziku. Inače i mi smo prije njih radili u tom lokalu tako da smo dobri i sa gazdom i sa gostima. Uđemo, naručimo pun sto alkohola kad tamo njih dvojica, gitarista i "klavijaturista" koji nije puštao Midije na klavijaturi već čova donio kompjuter na svirku sa sve kućištem i monitorom... ![]() Elem moj kolega ustaje do njih i vadi bukvalno iz džepa brdo keša da mu odsviraju "Branku" od Tome, ali strogo DA MU ODSVIRAJU!!! Joj ljudi se našli u "neobranom grožđu", a ovaj navalio i još postao agresivan, prijeti kako će im sve to polomiti... ![]() Smirujem ja, smiruje gazda, smiruju ga gosti u lokalu, jedva ga odvedosmo na spavanje, kad sutradan zove on mene i pita:"Otkud baš da tražim Branku, ja tu pjesmu i ne volim baš pretjerano"... ![]() Ne trebam ni pominjati kako su muzičari već ujutru spakovali opremu... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Heheh,-pa desava se...
E,ludi ste... Ima stvarno dosta situacija,ako smem da se izrazim... -"zajebanih"... ![]()
#9 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Dobro je dok spakuju opremu i odu, i da vide da tu nemaju prođu, ali kad godinama sviraju na otmjenim mjestima a nemaju čak ni poštenu klavijaturu, al su zato dva laptopa, i ometi!
A malo dalje čova koji svira uživo, svira sam sebi, jel nema gostiju!! Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
#10 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.10.2006
Downloads: 344
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
|