|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Cini mi se da cu ja tesko uspeti da nabavaim tako nesto
![]() Ima li ko predlog kako i cime da snimim to sto radim (sviram) uzivo,direktno sa tezge,i direktno iz miksete da se ne cuje ona galama kao kad se snimi video kamerom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
imaju sonijevi MDplejeri uzb izlaz i komp ga prepozna i onda ne mora da se snimaju preko recimo sound forga, ali valjda nije mp3 format i prebacujes pesme u komp kao sa usb stika ili cd. to znam sigurno, ja imam sharp mini disk ali nema usb, ali moj kolega na sonijevom ima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Tacno si rekao Darko88 da ima USB u novije Sony Mini-Disc. Te se zove NetMD ali, i sad pazi,
mozes do 4x brze da snimis OD kompa do MDa ah suprugno ne nemoze brze... znaci i onako moras za usnimis u Audacity, Adobe itd.. @Vane - ako mislis samo da ti bude snimak bolje od Video Snimke.. uzmi direkt iz miksete pa snimi na Audio Kaseti.. bice 100% Bolje snimak. Na moj dynacord ima Phono Dzakovi zove se REC SEND, tu samo ubodes cable i ukljucis in IN na kasetafon.. i pici!! poz. Vladan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Možda nije loše potražiti i neki MP3 player da direktnim ulazom za mikrofon...ja imam jedan koji snima ali nema mic ulaz,snima samo preko svog mikrofona...verovatno da nešto tako postoji na tržištu?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moze za snimanje zive svirke da posluzi i DAT recorder. Stim da ih ne vidjam vec ohoho...
Inace, ja sam snimao na taj nacin da ponesem laptop na svirku, prikacim ga na mixetu, stisnem record i snimam ... ukoliko vec posedujete laptop, najbolje resenje. I odmah je u kompu, nikakva prebacivanja nisu potrebna...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
snimac, svirku, zivu |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|