|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banovan!
|
Ovaj se razumije u hakovanje ko mara u kriv qrac
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stvarno kod kuće
|
Hehe...Bez reči sam...Nedime,ti se ne prezivaš Basari već Zengovski....Idi izklapaj taj kompjuter dok ti čova nije sve pokupio sa njega pa šta ćeš onda?A ako je napredan,on će da zazipa tvoj kompletan studio u RAR u prnjeti ga sebi kući,pa ćeš da sviraš u praznom prostoru...Nemoj da se zezaš,moramo i mi početi jesti Krekere,nebil se opametili malo...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zavisnik od foruma
|
Pa Almire svak na svetu zna moje prezime...hahaha, postojim u svaki
moguci papir u USA. Nego malo krekera dobro bi doslo. Sto se tice Macintoshe sto imam moze se on samo SLIKATI al brine me ovak LAPTOP od KETRONa kad stigne posto je PC, njemu svasta moze.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.02.2008
Downloads: 63
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Bolje je da pricamo kao ljudi.. i kao ljudi da jedan drugome izlazimo u susret..
Znaci mogu Nedime da ti uzimam stvari sa kompa??? A isto bih zelio da blokiram taj Basaristudio...???? Hocu kao covjek da mi odgovoris.. MOZE ili NEMOZE?? Tako te ljudski pitam.... A ja se nalazim u Svetsku a ne u USA... Odoh sada pa se sutra cujemo... Sve najbolje... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zavisnik od foruma
|
Ti si stvarno smesan...Basari Studios nema nikakve veze sa mojim computerom,
sto si zapnuo na to, to moze svako blokirati ko sto se svaki website blokirati... budi gde god hoces...pricam o mojim computerom...ovaj sto imam, a ne o LapTopu, o njemu znam, PCja moze sjebat i obicno dete...a Basari Studio blokiras, nazovem kompaniju i odblokiram, to vec znam, to nema veze sa Hakiranje i mojim computerom jer ta stranica nije u moj computer nego ima svoj server tamo gde stoji.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
Puno ti hvala WAXTER na objašnjenju.Znači na laptop ne ide.Ok uglavnom da sad znam i da se nisam poćeo đabe zezati sa njim.
Šta je u stanju napraviti Zoki-Korg nemam pojma al svejedno sam mu zahvalan oko pomoči jer je stvarno hteo pomoči oko toga.E pa sad može biti da čovjek ima i pravo samo mi ne shvačamo kako i šta je tačno hteo da kaže barem ja ne shvačam stvarno ono sa cd-jem i skoro ništa od napisanoga.Uglavnom ne shvačam kako to da uradim i neču ni da probam jer sumnjam da če mi uspeti. Sve u svemu ovom temom jesmo i nešto saznali i naučili a ni šale malo nije na odmet. Pozdrav svima na forumu DAISA pa daj molim te onda stavi negde te creckove gore da se i mi ne mučimo upasti Nedimu u komp.Hahaha A šta onda nisi Nedimu to prodao po polovnoj cjeni?Hahahahhaa Promijenjeno od flosarka (27.05.2008 u 22:51 sati) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Veteran
|
hebote led....pa ovo postaje sve zanimljivije
|
|
|
#8 |
|
Banovan!
|
Vidis ja sam zbog tih stvari dobio i banani i opomena tako da od postavljanja nema nista........ali,...hm.....PP
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| awave, vista or sw |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|