Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 28.05.2008, 15:49   #13
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ Svirko

Buraz, kombinaciju na koju sviraš sam i ja prije koristio kad mi je "prdno" Pa80. Imo sam Pa50 i N364 i mogu ti reč da to super radi posao jer ritmički Pa50 je nijansu (ako izuzmeš samplove) slabiji od Pa80. S druge strane N364 sa svojim legendarnim AI2 soundom super nadopunjava komplet sound s Pa50, no u čitavoj priči jako fali tih par samplova, posebice tamburice. Harmonike se daju na Pa50 napravit u dlaku iste ko na samplu, bouzuki imaš na obe kljave super. Trube su malo tanke, al prolaze. Ako si zadovoljan s ovim, ostavi N364, prodaj Pa50 i uzmi nov Pa500. Svakako je bolji od Pa50 ne za duplo, nego troduplo. Ali ... ako težiš dobrom soundu onda osim vrhunskog ritma s njime nečeš ništa više dobit nego s Pa80. Isitna, engine mu je isti kao i na Pa800, ali kako sam reko, to je još dosta daleko ako gledaš sve što trebaš u cjelini. Opet ako nečeš Pa80 razmisli i o soluciji da ostaviš Pa50 (vrlo je važno što se Pa50 od Pa serije najmanje kvari), prodaš N364, dodaš jedno 300 € i kupiš malo rabljeni LE ili Tr (dobijaš sample opciju) i uz Pa50 ti je ova kombinacija mila majka. Ali, s druge strane ako imaš 1.500 €, stisni malo remen i od jedne svadbe nadodaj lovi i za 1.800 € već imaš rabljeni Pa800. Da sam ja u toj situaciji i dalje bi sviro kao do sada Pa80 + LE ili Extreme i nemaš beda.

Favoriti

Oznake
1500, eura, synth

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije