|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Čestitamo!!!!! Rodjendani, svadbe, praznici,veselja....... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tek 25-ti rodjendan?
Auuuu... BLAGO TEBI! ![]() S R E C A N __ T I__ R O D J E N D A N !!!!!!!!! MNOGO MNOGO srece, zdravlja, para i zena .... ostalo ce doci samo po sebi ![]()
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Sve Naj Gala I Sve Zelje Da Ti Se Ostvare Od Srca Ti Zelim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ljudi hvala vam puno na zeljama i cestitkama... sad da vam kazem kako je sinoc proslo!! Auuuuu.... Prvo je krenilo oko 21 h sve finoca mirno ljudi samo sto ne zaspu joj vruce u kuci ajmo svi na terasu,a tad evo feste..
drustvo se osvjezilo vjetric piri pocelo se pijuckat na terasi al svima fali tu nesto,,ja popio malo pa me tesko nagovorit ko zabu da skoci u vodu.. svi navalise daj instrumente,daj mikrifon daj da zapjevamo koju...al meni se ispocetka nije dalo,reko ko ce sve sad instrumente nosit iz sobe van.. i nagovaranje je trajalo cjelih 7 minuta,kad svi se sletise ,jedan nosi zvucnik drugi sint,treci stalak , i joj onda kaos.... Dernek do 4 ujutro.. vani na terasi,,kao pod mehanom udri.. ljudi bilo je super....... Pozdrav ....
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
S malim zakašnjenjem želim takodjer SRETAN RODJENDAN i da ih još puno,puno doživiš u zdravlju i krugu svoje obitelji! Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Buraz Hvala puno
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Gorance...evo i od mene cestitka sa zakasnjenjem.
Ziv ti meni bio!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Hvala buraz..
![]() |
Favoriti |
Oznake |