|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]()
Neki Mali Pita Svoj Cale-------tata Ko Me Doneo Na Ovaj Svet ----cale Kaze Pa Roda Sine A Mali Opet Pita Pa Tata Od Toliko Zene Gde Si Naso Sa Roda Da Ides
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dajte jos...ajde obozavam ova tema!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 46
Downloads: 51
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ceka Mujo Taxi Jedno Dva Sata Na Kisi,kad Napokon Stize Taksi I Mujo Nako Sav Nervozan I Ljut Sto Je Ceko Dva Sata,ulazi I Pita Vozaca Prijatelju Mozeli Se Pusti U Autu,kaze Vozac Ma Slobodno Samo Neznam Dali Ce Ti Volan Smetati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Nova profesorka psihologije pocinje prvi cas:
- Neka ustane svako ko misli da je glup. Niko ne ustaje, i najzad se Perica dize... - znaci, Perice, ti mislis da si glup? - U stvari ne mislim gospodjice, ali zao mi da te gledam kako sama stojis... ![]()
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
...da se Pirocanci ne uvrede
![]() Ozenio se Pirocanac, pa posle svadbe racuna koliko je potrosio para za svadbu, koliko je nova zena donela u miraz .... Posle duzeg kalkulisanja kaze on: "Zeno, majku mu .... pa sad ce jos da ispadne da sam te ozenio iz ljubavi???!?!" ![]()
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
perica:"tata,tata,ko je pametniji,ocevi ili sinovi?"
cale:" paaa,ocevi,naravno.." perica :"aha,...a ,kazi mi,ko je izmislio sijelicu?" cale :"edison" perica :" pa sto mu je tatko nije izmislio???" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
ugledao mujo hasu na autobuskoj stanici i pita ga,gdje si jarane kako si,jesi li se ozenio.
ma nisam ba jos, eee pa sta cekas bolan, ma hebiga cekam autobus kaze haso. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Neznam dal je ovaj bio:
Idu Bosanac,Hrvat i Crnogorac za Njemacku ali na crno preko nekih suma. Kad dosli blizu granicnog prelaza i dogovore se da jedan po jedan prelaze Prvi Bosanac krene kad skonta ga strazar i vice stoj!! ko ide? A bosanac ce mijau,mijau,konta strazar ma macka i ovaj predje granicu. Ide hrvat isto strazar vice stoj!!! ko ide? a Hrvat ce vau,vau,strazar konta pas i ovaj predje I poslednji ide Crnogorac opet strazar stoj!!! ko ide? na te ce crnogorac "ODJE VUK" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Skontali Mujo i Suljo neke zene i odu hotel da se izjebu! Mujo u jednu sobu sa svojom a Suljo u drugu sa ovom svojom.I tako se sexali nekih pola sata kad se Mujo dere: '' Suljoooo,hajte ovamo kod nas da odradimo jedan grupnjak ''! Suljo i ova njegova se pokupe,odu kod njih u sobu,ugase svjetlo i lagano! Nije proslo puno vremena kad se Mujo zadera:''Daj palite ovo svjetlo,ne zna se ni ko pije ni ko placa.Ovo je treci put da pusim kurac''!
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo ovaj sam čuo danas...
Policija dobila obavijest da Mujo ima pištolj na crno... I dođu kod njega kući i kažu mu:"Mujo predaj nam taj pištolj"... I on će ženi: "Ženo donesi mi onaj pištolj"... Kad će mu ona: " A koji mujo crni il sivi?" A on njoj: "Ma JE__M ti mater glupu,donesi sad oba!"
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|