|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Hvala svima na odgovorima ako budem resio problem javljam.Pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Neznam dal to EXTREME može al ja sam si na Fantomu X6 napravio PATTERNE,to je jedna vrsta ritam sekcije na semplerima,nisam puno upoznat sa EXTREME-om tako da neznam dal se daju radit paterne,ali kao što je kolega MICO23 rekao može i preko ARPPEGI-a samo što se treba malo podesit za taj HOLD.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Probacu sa arpegiator-om pa cu javiti,a to za paterne ne znam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa neizvodljivo je
![]() Moze jedino onako kako je Josipv opisao, ali je neupotrebljivo. Otkud klavijatura zna sta si hteo da stisnes u okviru jednog akorda?... samo ce dodavati tonove i svi ce zvucati odjednom. I prethodni akord i taj novi koji si stisnuo..... Ako neko IPAK skonta neku caku, ovo bi cak i meni znalo da koristi.... da drzim pivo ![]()
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam gledao to na jedna svadba svirali cigani...
Decko imao korg 01/w i leva ruka mu bas tako radila..stringsove kao lower. Epa valjda onda to moze i na extreme..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koristio sam obicni foot switch koji sam spajao kao damper pedalu. Jedino na taj nacin sam uspijevao da zadrzim strings ili hor ali na svaku promjenu akorda mora se stisnuti pedala. To mi je koristilo kada npr. soliram na jednoj klavijaturi a na drugoj sam svirao bas i ostalo. Da nebi bilo suplje u svirci zadrzim akord dok sviram solo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dino, nije losa ideja, ali verujem da velika vecina koristi volume pedalu. Probao sam u svoje vreme da koristim dve volume pedale za dve klavijature pa sam se pogubio
![]() Garantovano bih se smotao i sa foot switchem, ali je sve to u principu stvar navike i vezbe. Mada ... za slobodnu ruku za pivo se vredi potruditi ![]()
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
u COMBI editu, postavite Damper stringsa na E, a drugog zvuka na D i problem rješen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
moze, stringsdali |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|