|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.12.2007
Downloads: 438
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Interesuje me vase misljenje o ovoj klavijaturi i kolika je njena cena?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ovako ukratko:imas onu rolandovu,kako neki nazivaju "masnu" ritam sekciju i mozes ubaciti
ako se ne varam 8 user ritmova.Sto se tice boja nisu bas nesto i ne mozes da ubacis u nju(jedino ako mozes da editujes neku fabricku ili tako nesto,nisam bas siguran). Cena klavijatura je oko 300 evra(mozda i manje).
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
staro ,staro do jaja...boje nula,strings u svakoj pesmi,ritmovi ,ovako-onako...ubijace te ono LOAD kad vidis na kljavi,velike ritmove {namenske} neces moci da ucitas ili ces moci ali samo taj jedan i eventualno jos jedan ili dva manja... a za cenu neznam...sta ce ti ta kljava? ako hoces kuci da vezbas - OK je ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.12.2007
Downloads: 438
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Gledao sam na netu nekog turcina svira na g600 mnogo opasne boje i dobre ritmove ma ja sam samo hteo da mi ona sluzi za ritmove u svakom slucaju hvala za savet u vezi klavijature
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
G600---I nije baš ko G800,mnogo je slabiji,ali za 250-300eur nećeš naći boljeg instrumenta...Dakle možeš mu nakrpati maximalno 32ritma (svaka variavija drugi ritam) ili 8 ritmova sa 4 variacije...Boje su apsolutno JAKO SLABE,od internih boja ti mogu zakoristiti samo Violine,Trube,Saxofoni,Lead-ovi i Gitare (akustične i distorzije),ostalo mu ne valja pola prohe...Zanimljiv sinth koji je i poružan i vuče živce (pogotovo one volume tipkice ispod display-a koje opasno vole da se pokvare),a inače u suštini za te pare boljeg nećeš naći nadaleko...Na tebi je da procjeniš šta i kako ćeš,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
to je druze g800 u manjem pakovanju i moze da zvuci ekstra ritam sekcija ali ako imas kes uzmi em 2000 malo je noviji i ima nove setove bubnja i solidne fabricke boje tako da ces biti sigurno zadovoljan, ja sam svirao na va7 dugo ali sam koristio drum kit od em 2000 to je ekstra stvar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g600, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|