|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Imam verzuju dva i vise ne blokira ni na jednom ritmu.
Ako napravim BECKUP interne memorije i formatiram je mislim da ne moram da instaliram ponovo OS jer on vec postoji u BECKUP-u. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Imam i ja Verziju 2,al nisam probao da ubacujem ritmove sa starijih verzija rolanda pa tako da neznam da li blokira idalje.
Ja mislim da ne ostaje OS u klavijaturi kada formatiras INTERNU MEMORIJU.Mada treba da se pogleda kako ide postupak oko formatiranja INTERNE memorije.Znam da na zadnjem panelu klavijature mora da se otkljuca interna memorija.To je onaj zastceni prekidac.Sto se tice EKSTERNE memorije to mozes slobodno da formatiras preko klavijature.Ja sam to vec radio.I brze otvara fajlove. Ajd da pogledam tacno kako ide formatiranje interne memorije,pa cemo to zajedno da odradimo. Planiram i ja da osvezim OS na E80. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
FORMATIRANJE INTERNE NA E80
Pri paljenju klavijature treba da drzis pritisnuto dugme TOP i REC. Kada se upali treba da bude plav ekran i da pise INTERNAL MEDIA FORMAT, zatim pritisnes taster 1 na USER PROGRAM i to je to. Kada formatira pogasis E80 i upalis ga ponovo sa tim je formatiranje zavrseno. INSTALIRANJE OS NA E80 Pogasis E80 i pri paljenju drzis pritisnut DISK & MEDIA taster. USB mora da bude spojen na komp. Pojavice se plavi ekran sa natpisom SYSTEM UPDATE U isto vreme otvorice se i prozor na kompu od interne memorije U folder UPDATE ubacis OS fajl 1.06 Kad prebaci OS u E80 u donjem desnom uglu gde stoji sat na kompu treba da bude ikonica Sefly Remove Hardware,preko nje treba da pogasis USB konekciju nikako ne smes da iskljucujes USB kabel. Zatim pritisnes taster 1 USER PROGRAM i pustis da odradi svoje. Ponovo pogasis E80 i upalis. Isti postupak vazi i za OS verzije 2.0 pri paljenju drzis DISK & MEDIA i tako dalje......NE FORMATIRAS!!! Ako nemas 1.06 instaliras njega pa onda 2.0 VRLO VAZNO!!!!! Pre formatiranja obavezno uraditi BACKUP podataka(kopirati sve podatke u komp) jer se formatiranjem gube svi podatci sa E80,obavezno izvaditi i EXTERNU MEMORIJSKU karticu. Promijenjeno od sinisa (24.06.2008 u 20:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Foramtirao sam EXTERNU I INTERNU i sad radi extra,brze nego kada sam ga kupio.
![]() Promijenjeno od sinisa (24.06.2008 u 20:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
To je TO Sinisa.Znaci sve sto smo pricali danas ,TO je TO.
Imas pohvalu od mene za objasnjenje......... ![]() Ovo moze da bude jedan tutorijal za sve one koji imaju problema sa E80 koji je usporio rad. Pozdrav!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1359
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland G70 i Korg PA2Xpro
![]() |
![]()
Zdravo svima.
Jeli ovo vazi isto i za G70 recimo ako bi usporavao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Vazi mada nisam siguran dali je isti postupak.
Mada mozes da uradis i defragmentaciju exsterne memorije(SD kartice) efekat je isti,a nista ne brises. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e80, malo, rad, ritmova, roland, ucitavanje, usporio |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|