|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Aj da i ja kazem dve-tri reci
![]() Pre 32 godine 'ebo mi majku nastariji sin moga dede i rodio se ja Marko Gredic! Cale mi je bio vrhunski gitarista(sada vise ne svira osim u posebnim prilikama onako za dusu) tako da sam u muzici i sa muzicarima fakticki od rodjenja!Radio sam sa mnogo bendova,mnogo muzicara i uvek sam od nekog upijao neke dobre stvari i eliminisao lose i tako sam postao nadam se zreo i kulturan muzicar!A najvise sam radio sa mojim kumom Suadom(Nosi nick Davud) U muzickoj sam svirao harmoniku a gitaru sam ucio da sviram ovako za dusu kuci od caleta jer nikako nisam mogao sebe da zamislim kao harmonikasa,jbg ipak sam ja uvek bio roker i ostao roker u dubini duse!Jos kao klinac sam imao neke aranzercice kuci da se zanimam da vezbam gitaru uz ritam i tako to!Eto i dan danas se hebenisem sa aranzerima ali profesionalno ![]() Eeeee jos nesto vrlo vazno Sa ovog foruma sam upoznao licno bar jedno 30-tak ljudi da ih sad ne nabrajam,sa svima sam ostao extra drugar i sa svima se redovno cujem telefonom!Gde odem da sviram upoznam po nekoga ko je clan ove famouzne stranice ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
OK Vaxtere...
Nisam provalio datum.. ![]() A,-ovi iza mene.. hahahaha.. Svaka casT,-ismejao sam se... Marko,-Alix... Pozdrav !!!
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
uhh zaboravio sam se reklamirati pa da me malo i vidite a to mozete ako zelite na youtube upisite Mirza Berbic.on je moj sin i invalid je 100%100 ali uspjesno nastupa samnom.na snimku sam ja zatajio jer sam mu uzeo nisku intonaciju i popizdio je na kraju na mene,snimak je radjen u dvorani na njihovo suvo ozvucenje koje je samo za govore i konferencije i hebiga tako je bilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Hajro ???
-Cestitam ti brate.. Najezio sam se,-matere mi !!! Svaka casT... Jedan veliki pozdrav !!!
"Ne cini drugome sto ne zelis sebi"... Promijenjeno od MilaN B.N.S (04.07.2008 u 02:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Godfather
|
![]()
Ovo je tekst koji sam ostavio kao komentar na video, a prekopiracu ga i ovde.
Citat:
Da se naglasi. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne znam Vaxter,al'..
Kazem ti jbt. Najezio sam se covece.. Iskreno,-mislim da treba samo imati vere i nade.. Ja verujem !!! Hajro,-borac si !!!
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
momci zahvaljujem vam se na podrsci,a moj Mirza je presretan jer ste mu podigli moral.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Ja se stvarno izvinjavam sto pisem u staru temu ali kada sam procitao post od Marco7 ja umalo nisam umro na mjestu a glasi ovako:"Pre 32 godine 'ebo mi majku nastariji sin moga dede i rodio se ja Marko Gredic!"Hahhahahahahahahaa
![]() |
#9 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
u pravu si deki ... postovi su ekstra! a i prilika da se malo vise sazna o kolegama s kojim se ovde druzimo i delimo ljubav prema muzici ...
a mogao si barem da napises nesto o sebi posto si otvorio staru al veoma interesantnu temu ![]() ajd deki ti prvo posto si mladji, pa ako tebi niko nista onda cu i ja ![]() pozdrav svima
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Koliko sam dugo ovdje na forumu i nisam naleteo na ovu temu,a tema je vrijedna paznje iako je stara,pa reko da je obnovimo i prebacimo na pocetak mozda se jos neko ovako lijepo prestavi kao ovi stari clanovi.....Hajde grandija sta cekas ti si na redu hehe...Poooz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ima, koga, malo, ovde, sve, upoznamo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|