|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ti si moj drug... Potpuno se slazem- ali ako pogledamo iz ugla da je ovaj roland studijska klavijatura-i ne treba mu.(Podjes na tezgu i poneses misha-no way!) Da se ne lazemo ,za tezgu nije,kao i skoro svi fantomi-dok promenis farbu -obelish
![]() Otisao sam skoro da pogledam X6..i da promenim farbu pocnem da bodem prstom po ekranu k'o debil...i kad sam ukapirao da im je to politika nisam ni imao volju vise ni da ga pogledam,kao sto nemam volju ni ovu G seriju...Prelistam farbe na brzinu...covece...pa neke farbe su ostale jos sa G serije aranzera...ocaj bozji,one clean gitarice plitke jadne,sax-ici ko frula,harmonike bicikle najgore,dobre one musette samo za "vino crveno" ili "taxi" i nista vise ![]() Ali svako ko kupuje bilo koju klavijaturu konkretno- neka stavi prst na celo i neka razmisli za sta mu ta klavijatura konkretno treba,tj.dali ima potrebe za tim nekim boljim funkcijama-opcijama i slicno ili je kupuje cisto iz nekog prestiza,da bi bio faca i te fore- ne pisane muzicharske bolesti ![]() Stvarno ne bih zeleo da ovaj moj post stvori neki flame na forumu,ali eto,kad je vec tema imao sam volju da napisem moje,mozda subjektivno misljenje i iskustvo... Znaci,mozda je i stvar ukusa,ako se nekom svidja (Roland) ja ne mogu niti zelim da nesto branim... tako da,"rolandovci" ,ako vam se svidja,slobodno izvolite! Promijenjeno od GALA (08.07.2008 u 01:45 sati) Razlog: Buraz nemoj se nervirat,i dizati prasinu bez veze..imam dojam kao da si se uvrijedio....nemoj tim tonom |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, novi, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|