|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
@ marco7
molim te reci mi koliko kosta x6? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Interesuje me cijena tog sonic cell?
Korg4Life Promijenjeno od DjoleBn (08.07.2008 u 17:26 sati) Razlog: Sonic, ne sonar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Roland X6 u Srbiji mozes naci za 1600e nov!Ja sam nasao u Austriji polovan u extra stanju za 1350e i covek me je kontaktirao jer sam dao oglas da ga trazim i stize mi oko 1. avgusta kad krene sa porodicom na more(taman da castim sebe za rodjendan) ali mislim da ce cena da mu ide malo dole posto se pojavila G serija!
![]() |
#4 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Eto znaci jos 100 nize!Dobar je to workstation,extra dobar!!!!
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2008
Downloads: 56
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ubacio bih se na temu ako je moguce ali da ne bude svadje nego bih cisto informativno pitao sledece, na korgovom sajtu sam gledao poredjenje pa 1x -a 800 pa2x bla bal. primetio sam da pa800 i pa2x imaju iste odlike sto se tice tone generator istoi broj oscilatora polifoniju.E sad bih voleo da mi kaze ko zna da li postoje velike razlike u tonu posto postoji velika razlika u novcu. Pozdrav svima
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Momci dzabe vi uporedjujete klavijature!!!
Poznajem momka iz beca koj svira na pa50 i Tritona LE ´a i digitech vocoder!! To je samo da se covek krsti kako to zvuci - nemoze mu prici ni PA1x ni PA2x kako je momak namestio klavijature a i na sve to je jos i vrhunski muzicar! SVE JE STVAR NAMESTANJE SINTA ......... Ako neznas rukovati snjom ...... dzabe care date pare! Ako ne verujete - Snimak Gipsy Devils 2007 za download na yucafe.com pa slusajte |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Procitao sam prvu i trecu stranicu ovog posta jer nemam zivaca da citam ostale. Sve sto radim na svom sintu radim sam (posaljem po nekada neki demo koji naravno komentarisu samo oni koje sa razumiju, drugi koji ne komentarisu ne zamjerim , mozda im je mrsko). Ja bi samo dodao na ovo sve...da imam samo jos 32 mega rama nikada nebi dao svoj 1xpro ni za kakav 2x,3x,4x niti neki akai...Pa eto ima 32 meni dosta i ovako mi odradjuje sve sto hocu...staro brisem i nabacujem novo...Pozdrav! P.S. Bulldog02585>ako imas ikakve veze sa administratorima tog sajta koji si naveo...neka vala brate maknu onu reklamu pa da se vidi sta ima na toj stranici ha ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam pisao sporedbe pa800 i 2x.
|
![]() |
![]() |