|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2008
Downloads: 56
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Izvinjavam se svima jer sam odgovorio na temu i postavio pitanje jer ovde vise izgleda od pojedinih glupaka koji nemaju veze sa zivotom ne moze ni da se pita nista ni informativno niti iz dobre namere niti na fin i kulturan nacin odmah krecu svadje.Jos jednom pojedinima: Izvinite sto ste glupi. Pozzdrav
Pozzdrav i tebi ! Ubuduće pazi kako se izražavaš. Prekratko si ovdje da bi se ovako odnosio prema kolegama. Odmorit češ malo.
Ako treba nema potrebe!! Promijenjeno od kreso (09.07.2008 u 12:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.06.2008
Downloads: 56
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Svi ste me naljutili sad cu da uznem sekiru da pucam
![]()
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kresimirov zakon
![]() SLOVO ZA SLOVO-BANANA ZA NEDOLICNO PONASANJE!!! ![]()
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja sviram na pa1xpro i kako Dino kaze da imam jos neki MB nikada ga ne bih menjao. Ali, tebi je potrebno 512MB kao sto si naglasio, i posto se dvoumis izmedju (prodaje pa1xpro i doplate za pa2x) i kupovine akai-ja, moj ti je savet da idesh u korak s' vremenom tj. pa2xpro. Iskreno, moj najbolji prijatelj ima ovaj synth i veruj mi da nista bolje ne zvuci od pa1xpro sto se tice fabrike. E sad, ako imas dobre semplove i mesta na klavijaturi za njih (sto na pa2xpro-u imas) onda je to druga prica. Sto se tice kvaliteta sound-a,nacina na koji reprodukuju semplove itd..., jednostavno su isti, sto mozes da pogledas na oficijalnom sajtu korga. Dakle :
pa2xpro = pa1xpro + memorija ili ti 3000EUR = 2000EUR + memorija pa ti sad vidi da li ti treba memorija od nekih 1000EUR tj. da li toliko vredi Pozz Promijenjeno od Dacky1984 (10.07.2008 u 03:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da kad uzmemo u celini tako je, previsoka cenovna razlika.
Ali drugo je 256mb i jadni 32 mb RAM. A sto se tice sounda molim vas da ne upotrbujete rec "isto" jer nije tako. Ima razlika u sound, mada je nijansa ali postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izbor, pametan |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|