|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
AILU - Sve shto vas zanima Bilo kakva pitanja, informacije i vezani za program |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Verovatno za sve moze nekako, ali pitanje je kako...
Ja sam imao neke ideje, ali nemam Korga, tako da na njemu ne mogu da radim. Ovo shto radim je univerzalno za sve klavijature. Radi na bilokom uredjaju koji ima MIDI. P.S. Za koji dan izlazi i podrshka za vezu sa Soft Synthovima. Sad nece biti potrebe da se rade posebne terce za FM7. Svaka boja koju imate za ovaj prog ce moci da se koristi kao terca. I ne samo FM7, vec bilokoji program koji podrzava MIDI Input...
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.01.2006
Downloads: 125
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Vaxter !!!
Svega mi srce si sto si to poceo da radis za FM7. Izprobao sam bas uz korist AILU neke stvai da probam sa FM7 ali nazalost hehe nije islo ali ova vjest je dosla bas upravo vrjeme da mi olaksa misli. Reko dali ce iko upitati za fm7 da nebudem dosadan. Znaci za koji dan ti nam javi kad je gotovo tu za Fm7 i ako moze malo upustvu za njega ili ce biti jako jednostavno ?? Pozdrav majstore vaxter |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Bice krajnje jednostavno, a + ce biti i objashnjenje u uputstvu!
![]()
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Vaxter !
Reci mi odprilike za koliko dana mozemo se nadati mi koji imamo fm7 da ce se to moci da izproba ? |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
2-3 dana, i tu je...
![]()
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Vaxter!
Dali je gotov AILU sa podrskom za FM7? hoceli biti neka obavjesti kada bude gotov |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Ovo je vec 4-5 put da ostavljam post, ali zbog radova na sajtu, ge redovno brishemo...
Elem, Dok sam trazio stvari koje su mi trebale da uradim podrshku, naleteo sam na vec gotovu stvar koja je free... http://www.marblesound.com/Maple_driver.html Na ovoj adresi mozete naci program koji sluzi kao virtualni midi kabal. Dakle. Instalirajte ovaj program, u ALIU kao output postavite virtual midi cable, a u FM7 kao input. Ista je procedura i za bilokoji drugi Soft Synth, Cubase, ili bilokoji drugi program, sa kojim zelite interakciju...
#8 |
Otac nacije
|
![]()
Detaljnije obja?njenje bi?e postavljeno u Tutorial.
|
![]() |
Favoriti |
Oznake |
sta |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|