|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ja i ti smo potpuno na istim frekvencijama i isto razmisljamo.Nema razlike. Znaci ja ne kudim Roland aranzere u smislu ritmickog dijela.Ali druze,stvarno ako realno pogledamo,i Korg(PA1X,PA800) i Yamaha(Tyros 2) su ipak ispred,svidjelo se to nama ili ne.Eto ti si kupio Fantoma,i od mene ti uvijek-SRETNO.A Fantom je workstation(solo klavijatura).Solo je solo-aranzer je aranzer.E tu je Roland u zaostatku.Ja nikad ne gazim po onome sto pisem.Evo kada malo pogledamo ko sta svira-ako je Roland aranzer,onda je solo neki LE,Triton,Yamaha,ili neka druga solo masina.A koliko vidim i sa PA1X i PA 800 i Tyros 2 se moze bez drugog sinta. Druze,ja volim Roland slusati,ali neke stvari mu ne idu u prilog. Ne zamjeri mi-to je moje misljenje.Drugarsko.... ![]() @Marco Shvatio sam sta si htio da kazes.Sve je OK. ![]() PS ![]() Pozdrav, Promijenjeno od Sejox (10.07.2008 u 22:26 sati) |
|
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer, em2000, g1000, ili, kao, noviji, rolandov, zvuci |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|