|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
To znam ali trebao bi procitati midi file ne?
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
što se wallpappera tiče, treba ih konvertirati u bmp i veličina fotke treba bit 800x600, to sam skužio maloprije. (bmp pomoću photoshopa - bitmap nešto...). Midi još nisam probao. (Možda se učitava iz SEQ (ideja samo - nije provjereno)). Ja imam drugi problem. Ubacim samplove jedne boje, SPREMIM u klavijaturu, zatim posložim kao multisample, SPREMIM kao multisamp. i napravim patch te boje ili zvuka, kako hoćete, SPREMIM, sve ok! Nakon nekoliko sati kada je klavijatura ugašena NEKAD se desi da onaj "original key" se razbaca, ne bude složen onako kako sam ga ja složio i spremio... Wtf??!?
Promijenjeno od TomyCroSound (19.07.2008 u 17:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dobro vece Tomy-(amadeus)...... Rolandinjos ovo je onaj moj kolega sto sam ti pricao
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ehej!
pa mempry full je ako nisi ubacio dodatnu memoriju... ps. ja sam obrisao one njegove gluposti u wave.. ooooh, alright, ok i te glasove što ima... Promijenjeno od TomyCroSound (19.07.2008 u 17:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma imam ja prijatelju 544mb.ali se to desava ako snimas semplove u njega tj.u User memoriju,sad sam rijesio problem na nacin koji sam ti opisao u prijasnjem postu!
NEgo jesi zadovoljan kako radi?
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma još nisam ni počeo programirati, navikao sam skoro za svaku pjesmu imati poseban set, tako da ima tu dosta posla. Može li se uraditi import patcheva (mislim na user boja) jedan po jedan, od nekog drugog, npr. tvog seta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.07.2007
Mjesto: Holandije
Godina: 34
Downloads: 3183
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG PA-800
Interesi: Volim sve sto me zanima :)
![]() |
![]()
Dobar je Roland G6, netreba ti cubase nista
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
obično ne editiram loop i slično u fantomu, to odradim u kompu.
Mark ti dođe nešto kao "select" na kompu, znači, označiš samplove koje želiš i ideš na save i on ti to spremi. Ako prvo spremiš samplove (da ne bude crvena ikona već bijela u sample listi) i tek nakon toga ideš razvrstavat samplove po klavijaturi (mislim na pravljenje multisamplova) onda će te ikone u sample listi opet pocrvenit pa moraš to spremit. A ovo što je play,... napisao da kada ideš na save u sample listi da se ti samplovi spreme na user memoriju nije točno, već se sprema na stick. (ovisno o tome što podrazumijevaš pod user memoriju) Napisao sam tamo točno kako funkcionira, a sad ako tebi radi na taj način, ok. Al stvarno nije potrebno radit svaki put Save Project... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 459
Uploads: 0
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korgpa3x
![]() |
![]()
Jel bi mi neko mogao pomoci kako da polozim semplove kao multisample..jer dajem primer ucitam ih u import audio sacuvam ih u ram memoriji ali kasnije kad ih trazim u pach ne dobijam mustlisample vec samo semplove jedan po jedan..Hvala unapred!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|